CELEBRITIES

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Σπάνια έξοδος με τη σύντροφό του, Ξανθίππη Πασχαλίδου, στην Επίδαυρο

Papadakis Press

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η σύντροφός του, Ξανθίππη Πασχαλίδου βρέθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για να παρακολουθήσουν την παράσταση Βατράχια, του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Έφης Μπίρμπα. Εκεί φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με τη σκηνοθέτρια και πρωταγωνίστρια της παράστασης, αλλά και με τον συμπρωταγωνιστή και συνοδοιπόρο της στη ζωή, Άρη Σερβετάλη.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής δεν ποζάρει συχνά στον φωτογραφικό φακό, πόσο μάλλον δε με τη σύντροφό του. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η Ξανθίππη Πασχαλίδου έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από την πολύβουη Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, από το 2018, το ζευγάρι και οι 3 κόρες τους διαμένουν στον Βόλο, «κοντά στη φύση, σε έναν τόπο στα μέτρα του ανθρώπου», όπως αναφέρει η σύζυγος του Αλκίνοου Ιωαννίδη στην επαγγελματική της ιστοσελίδα.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Με τη σύντροφό του, Ξανθίππη Πασχαλίδου, στην Επίδαυρο Βαγγέλης Γκικόπουλος/Papadakis Press

Η Ξανθίππη Πασχαλίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 2003. Ειδικεύτηκε στην παιδοψυχιατρική αλλά αυτό που τη κέρδισε ήταν αρχικά ο βελονισμός, στον οποίο εκπαιδεύτηκε. Ο ερχομός των παιδιών στη ζωή της, όμως, ήταν που την έβαλε στο μονοπάτι για να γίνει σύμβουλος γαλουχίας και να παρέχει βοήθεια στις νέες μητέρες. «Τα τρία παιδιά μας μου δίδαξαν όσα δεν θα μάθαινα ποτέ χρόνια σκυμμένη πάνω από βιβλία: τη δύναμη της γέννας, τον αιώνια αδιάρρηκτο δεσμό του θηλασμού, τον κόσμο από την αρχή», γράφει η ίδια στο βιογραφικό της.

Η Ξανθίππη Πασχαλίδου και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έγιναν πρώτη φορά γονείς το 2006. Η αγάπη τους κρατάει χρόνια και μάλιστα ο τραγουδιστής το 2009, είχε αφιερώσει τον δίσκο του, Νεροποντή στην οικογένειά του: «Ο δίσκος αφιερώνεται ολόψυχα στην Ξανθίππη και στα παιδιά μας», έγραφε πίσω από το εξώφυλλο.