CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα κάνουν διακοπές στο Ιόνιο και έχουμε αποδείξεις

Instagram.com/argiros_konstantinos/

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάς έχει αποδείξει ότι προτιμάει να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που ανήκει στον χώρο της showbiz. Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα είχε μεταδώσει η εκπομπή Πρωινό μας, ο τραγουδιστής δεν είναι μόνος του στη ζωή, αλλά έχει σύντροφο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα σε σχέση με την 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ είναι κόρη γνωστού Έλληνα επιχειρηματία που έχει εταιρεία αλλαντικών.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα είναι μαζί στο Ιόνιο. Οι αποδείξεις

Παρόλο, λοιπόν, που κανένας από τους δυο δεν έχει δημοσιεύσει κάποιο κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram, τα πρόσφατα και άκρως καλοκαιρινά άλμπουμ φωτογραφιών που δημοσίευσαν (έκαστος στο προφίλ του) από την ίδια τοποθεσία με διαφορά λίγων ωρών, ήταν και αυτά που τους πρόδωσαν. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους στο καταπράσινο Ιόνιο που ο τραγουδιστής αγαπάει ιδιαίτερα, όπως μας έχει αποδείξει και στο παρελθόν.

«Ζωντανός», έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ φωτογραφιών που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που μεταξύ άλλων φαίνεται να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα από το σκάφος, να κάνει ηλεκτρικό surfboard και να παρτάρει σε χρυσαφένια παραλία του Ιονίου. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Νίκα δημοσίευσε στον λογαριασμό της ένα άλμπουμ όπου περιλαμβάνει διάφορα στιγμιότυπα από τη βόλτα πάνω στο σκάφος, ενώ μεταξύ άλλων τη βλέπουμε να κάνει ηλεκτρικό surfboard στο ίδιο σημείο με τον τραγουδιστή. Τυχαίο; Ίσως ναι, ίσως όχι. Βγάλε τα συμπεράσματά σου.

Στο παρελθόν το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στη Φλωρεντία και την Τοσκάνη, σύμφωνα με το Πρωινό Μας. Όπως προαναφέρθηκε, γίνεται προσπάθεια η σχέση τους να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις. Τόσο μεγάλη που δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλο στο Ιnstagram. «Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν, επίσης, μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνας Μπέτα», αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής.