CELEBRITIES

Κλέλια Ρένεση: Το ατύχημα στις διακοπές της και η έκκληση στους παραθεριστές

Eurokinissi

Τι είναι αυτό που μπορεί να χαλάσει κάπως τη διάθεση των διακοπών σου; Μα φυσικά ένα απρόοπτο εκεί που ρεμβάζεις τη θάλασσα και το αεράκι σου χαϊδεύει τα μαλλιά. Ένα ατύχημα ευθύνεται και για την αλλαγή της διάθεσης της Κλέλιας Ρένεση, η οποία εδώ και αρκετές μέρες απολαμβάνει τις διακοπές με την κόρη της, στη Γαύδο.

«Ακούστε να σας πω τι μου έχει συμβεί. Έχω καεί στο πόδι μου από μαγειρικό λάδι. Έχω έρθει στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου και περιμένω μισή ώρα με τρία τέταρτα. Ο γιατρός είναι εδώ ο καλός μου και δεν μπορεί να με εξετάσει, γιατί δεν έχει κλειδί να μπει», αναφέρει η Κλέλια Ρένεση στο πρώτο από μια σειρά από βίντεο που ανέβασε στo instagram της.

Η ηθοποιός έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού που ανέδειξε μια από τις παθογένειες της Γαύδου, νησί το οποίο επισκέπτεται εδώ και χρόνια η Κλέλια Ρένεση. Χρειάστηκε λοιπόν να τραυματιστεί στο πόδι για να ζήσει από πρώτο χέρι την έλλειψη… κλειδιών στο ιατρικό κέντρο του νησιού. «Το κλειδί το έχει το ασθενοφόρο που έχει πάει σε άλλο περιστατικό! Δεν υπάρχουν δύο κλειδιά και δεν μπορεί κανένας άρχων, παράγοντας να τους βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Οπότε οι ασθενείς περιμένουν έξω από το ιατρείο μέχρι να επανέλθει το ασθενοφόρο που κρατάει το άλλο κλειδί», ανέφερε η Ρένεση στο βίντεό της, έκπληκτη.

Στη συνέχεια, η Κλέλια Ρένεση κατάφερε και μπήκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου, όπου και περιποιήθηκαν το έγκαυμά της. Οι αποκαλύψεις όμως του γιατρού για την κατάσταση του κέντρου υγείας, συνεχίστηκαν: «Τα παιδιά εδώ με περιποιήθηκαν πάρα πολύ. Οι ελλείψεις είναι πολλές στο περιφερειακό ιατρείο της Γαύδου. Δεν υπάρχουν τα βασικά φάρμακα για να αντιμετωπίσεις κάτι παιδικό, οπότε οι γιατροί εδώ έχουν συνεννοηθεί με τα Χανιά και τους στέλνουν. Αν δεν υπήρχε η προσωπική φλόγα και ο εθελοντισμός η δουλειά δεν θα γινόταν. Επίσης μου λέει ο γιατρός, δεν υπάρχει καθαριότητα. Δεν υπάρχει καθαρίστρια. Δε φτάνει που είναι εδώ και τραβάνε αυτά που τραβάνε. Πρέπει να καθαρίζουν μόνοι τους», ανέφερε η ηθοποιός, ενώ κάλεσε όσους παραθερίζουν στη Γαύδο, να οργανωθούν και να βοηθήσουν μαζί μ’ εκείνη στην καθαριότητα του ιατρείου.