CELEBRITIES

Η εγκυμονούσα Serena Williams ποζάρει με την κόρη της, στην πιο γλυκιά mirror selfie

© 2023 Seth Wenig/AP IMAGES

Η Serena Williams αποφάσισε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στο κόκκινο χαλί του φετινού Met Gala που έλαβε χώρα στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης και είχε ως θέμα τον θρυλικό Karl Lagerfeld που άφησε το δικό του αποτύπωμα στον κόσμο της μόδας.

H Serena Williams και ο σύζυγός της, Alexis Ohanian, είχαν ποζάρει μαζί στον φωτογραφικό φακό, αλλά όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στο Gucci φόρεμα της τενίστριας, που αναδείκνυε με υπέροχο τρόπο τη φουσκωμένη της κοιλιά. «Είμαστε τρεις εδώ», είχε πει η Serena Williams στον La La Anthony κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης από το κόκκινο χαλί του θεσμού για τη Vogue.

Η Serena Williams ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και την κόρη της, Olympia

Λίγους μήνες αργότερα και εν αναμονή του δεύτερου παιδιού της, η 41χρονη πρώην επαγγελματίας τενίστρια δημοσίευσε την πιο τρυφερή mirror selfie στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. H Serena Williams φοράει ένα εντυπωσιακό κρεμ σετ αποτελούμενο από matchy matchy αθλητικό σουτιέν, σορτς και ζακέτα και ποζάρει μαζί με την κόρη της. Πρωταγωνιστής της φωτογραφίας είναι ξεκάθαρα η φουσκωμένη της κοιλιά. Να θυμίσουμε ότι η Olympia ήρθε στον κόσμο το 2017.

Serena Williams Instagram.com/serenawilliams/

Πριν από αυτήν τη φωτογραφία, η Serena Williams είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο ίδιο ακριβώς σημείο, στο οποίο ακούγεται να λέει στη μικρή Olympia ότι θα βγάλουν μια γρήγορη «selfie μπάνιου».

Η Serena Williams ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της «μακριά από το τένις», όπως είχε γράψει σε κείμενο με δική της υπογραφή στη Vogue το 2022. «Είμαι καλά, νιώθω καλά τώρα. Μπορώ να σταματήσω να κρύβομαι πια», είχε πει κατά τη διάρκεια του Met Gala που εκπληρώνει τις επιθυμίες της, σχεδόν έναν χρόνο αργότερα.

Η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μητρότητα στο περιοδικό Elle US τον Απρίλιο του 2022, τα άγχη της πρώτης εγκυμοσύνης, τη σύνδεση που δεν ένιωσε αμέσως με την κόρη της, αλλά και για τις επιπλοκές που είχε βιώσει μετά τον τοκετό για τις οποίες χρειάστηκε να κάνει 4 χειρουργεία.

«Ναι, ήμουν η λέαινα που θα προστάτευε το μωρό με κάθε κόστος, αλλά δεν είναι ότι υπερηφανευόμουν και για εκείνη. Περίμενα να νιώσω πως την ξέρω, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά αυτό το συναίσθημα δεν ήρθε ποτέ. Κάποιες φίλες της μαμάς μου μού είπαν πως ούτε εκείνες ένιωθαν αυτήν τη σύνδεση, κι αυτό με έκανε να νιώσω καλύτερα, αλλά και πάλι, το λαχταρούσα», είχε αναφέρει η Serena Williams. Η σύνδεση μαμάς-κόρης συνέβη όταν την αντίκρισε για πρώτη φορά.

«Παρά το κατεστραμμένο μου σώμα και το γεγονός ότι δεν θήλασα πολύ, η σύνδεση με την Ολυμπία επιτέλους ήταν καταπληκτική. Ήταν η ανταμοιβή και συνάμα η επικύρωση για όλα όσα πέρασα», πρόσθετε η ίδια.