CELEBRITIES

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ποζάρουν με τα μαγιό τους και οι fans τους βλέπουν τους Bennifer

Instagram.com/desp1navandi/

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο μέρος όπου η τραγουδίστρια έχει διαλέξει για τον δικό της προσωπικό παράδεισο επί γης. Το μέρος αυτό δεν είναι άλλο από το Πήλιο, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία η Δέσποινα Βανδή και όπου συνηθίζει να βρίσκεται κάθε Αύγουστο μαζί με τους διάσημους γείτονες της (ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Μαρία Μπακοδήμου και η Μαρία Καβογιάννη είναι μερικοί από αυτούς).

Εκεί γιόρτασε μαζί με τις Μαρίες της διάσημης παρέας της, η Δέσποινα Βανδή την ονομαστική της εορτή τον Δεκαπενταύγουστο, εκεί απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και την αγάπη που μοιράζεται με τον ηθοποιό, όπως πρόδωσε η τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένοι και μοιράζονται την ευτυχία τους μέσα από τρυφερά στιγμιότυπα.

Στο τελευταίο από αυτά ποζάρουν με τα μαγιό τους στο Πήλιο σε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία. «Ο παράδεισος είναι ένα μέρος στη γη», έγραψε στα αγγλικά η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας που μέσα σε λίγες ώρες είχε συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες likes και πολυάριθμα σχόλια.

Σχόλια που αφορούσαν την εμφάνιση τους, το έρωτά τους και κάποια ακόμα που συνέκριναν το ζευγάρι με τον Ben Affleck και τη Jennifer Lopez. Οι Bennifer επί ελληνικού εδάφους, για τους σχολιαστές του post, ζουν το καλοκαίρι τους στο Πήλιο. Για άλλους, που επιμένουν ελληνικά, η φωτογραφία θύμισε τη σύγχρονη εκδοχή της Νεράιδας και του Παλικαριού.

Βανδή Μπισμπίκης Instagram.com/desp1inavandi
Instagram.com/desp1navandi
Βανδή Μπισμπίκης Instagram.com/desp1inavandi

H φωτογραφία του ζευγαριού συγκέντρωσε σχόλια και από διάσημους φίλους τους, όπως η Ναταλία Γερμανού που τους χαρακτήρισε «πολύ κουκλιά» αλλά και από την κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνας που αρκέστηκε να πει ότι οι δυο τους έμοιαζαν με «φωτιά».

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης σίγουρα ζουν έναν μεγάλο έρωτα κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τον αποτυπώνουν σε φωτογραφίες που μοιράζονται μέσω των social media. Πρόσφατα, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε μοιραστεί ίσως το πιο ρομαντικό καλοκαιρινό τους στιγμιότυπο, που τον έδειχνε να φιλά τη σύντροφό του στην παραλία. Αφορμή ήταν τα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου» είχε γράψει στις 24 Ιουλίου 2023 στον δικό του λογαριασμό στο Instagram. Κι ακολουθούν ακόμα περισσότερες φωτογραφίες τους που εκπέμπουν καρδούλες.

«Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου. Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά. Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου», είχε πει για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της.

Το ίδιο βαθύ συναίσθημα εκφράζει κι εκείνος για την τραγουδίστρια στις συνεντεύξεις του. «Επειδή έχω το ανυπόφορο μέσα μου και μια αγωνία κι ίσως αυτό με κάνει να δημιουργώ, όταν είμαι με την Δέσποινα και γίνεται μια γεφυρούλα ψυχική, αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου μαλακώνει, σβήνει», είχε πει χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την καταλυτική της επίδραση στη ζωή του. Κι αυτό, ναι, είναι έρωτας.