CELEBRITIES

Βίκυ Βολιώτη: Οι διακοπές στον «παράδεισο» με την κόρη της

Papadakis Press Γιώργος Παπαδάκης

Στον δικό της «παράδεισο» βρέθηκε για κάποιες μέρες του φετινού Αυγούστου, η Βίκυ Βολιώτη. Η ηθοποιός που αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση Βάκχες που σκηνοθετεί η Έλενα Μαυρίδου, εκμεταλλεύτηκε τις κενές ημέρες στο πρόγραμμα στα μέσα του Αυγούστου για να κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Από το πλευρό της δεν έλειπε φυσικά, η κόρη της, Άννα.

Η Βίκυ Βολιώτη μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα των διακοπών της, το ένα με την ίδια, ευτυχισμένη να απολαμβάνει το πρωινό της και το άλλο με την Άννα, να ζωγραφίζει ανέμελη τον τοίχο του σπιτιού ενός οικογενειακού φίλου που πρότεινε στα παιδιά της παρέας να διακοσμήσουν με αυτόν τον τρόπο το σπίτι τους.

Τι είναι διακοπές, αν όχι η ανεμελιά μικρών και μεγάλων, η επιστροφή στην απλότητα για τους ενήλικους και το άνοιγμα της φαντασίας των μικρών; Η Βίκυ Βολιώτη πέτυχε 2 στα 2 στις αναρτήσεις της και δεν είναι παράξενο που ένιωθε ότι βρίσκεται στον δικό της «παράδεισο» για εκείνες τις μέρες.

«Σας παρουσιάζω το σημερινό φαγάκι μου (μέχρι τώρα) : Αυγουλάκια από τις κοτούλες της φίλης μου Δήμητρας, τυρί φρέσκο (πάλι πεσκέσι από την Δήμητρα), ντοματούλες, πιπεριές και σύκα που μου έδωσε ο υπέροχος γείτονας μου Γιώργος, ροδάκινα λεμονάτα του τόπου εδώ και ψωμάκι που το έφτιαξα εγώ (αυτό θα το φάω τώρα!). Ναι, είμαι στον παράδεισο μου επιτέλους!», έγραψε η Βίκυ Βολιώτη στην πρώτη της ανάρτηση, προδίδοντας ότι μάλλον ο παράδεισος είναι η δική της εξοχική κατοικία.

«Όταν έχεις φίλο που λέει στα παιδιά : “Ζωγραφίστε τον τοίχο του σπιτιού μου”», ήταν η λεζάντα της δεύτερης ανάρτησης της ηθοποιού στην οποία θα δεις την κόρη της, Άννα, που έχει μεγαλώσει πολύ.

Η Βίκυ Βολιώτη ετοιμάζεται να επιστρέψει στην περιοδεία των Βακχών την Τρίτη, 29 Αυγούστου. Η παράσταση θα παρουσιαστεί τότε στην Τρίπολη, την επομένη στην Καλαμάτα και τον Σεπτέμβριο θα επιστρέψει για παραστάσεις στην Αττική. Την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένη και η παρουσίαση των Βακχών στο Ηρώδειο.

Το προηγούμενο διάστημα η Άννα βρισκόταν με τη μαμά της στην περιοδεία, όπως είχε «προδώσει» σε μία από τις αναρτήσεις της η Βίκυ Βολιώτη.

«Όταν σε τραβάει φωτογραφία το πλάσμα που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο», έγραφε την 1η Αυγούστου η Βίκυ Βολιώτη στο Instagram ευχόμενη «καλό μήνα» σε όλους με ένα πορτρέτο της διά χειρός Άννας.

Η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής απέκτησαν την Άννα μέσω υιοθεσίας από την Αιθιοπία. Η βάφτισή της είχε γίνει στον Πανάγιο Τάφο με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη που είναι στενοί φίλοι της μητέρας της.

«Είμαι πάντα αμήχανη στο να απαντήσω σε αυτό. Για εμένα ήταν πάντα κάτι το πολύ φυσικό. Το θεωρούσα πιο πιθανό να υιοθετήσω ένα παιδί από το να αποκτήσω ένα βιολογικό, δικό μου παιδί. Μου φαινόταν τρελό ότι υπήρχαν παιδιά στον κόσμο που για κάποιους λόγους μένουν χωρίς γονείς», είχε πει σε σχετική συνέντευξη για την απόκτηση της κόρης της η Βίκυ Βολιώτη.

«Την Άννα την πρωτοπήρα αγκαλιά όταν ήταν 30 ημερών. Στην Ελλάδα ήρθαμε και οι τρεις όταν ήταν 8 μηνών», εξηγούσε η ηθοποιός.