CELEBRITY STYLE

Η Βίκυ Καγιά στη Βενετία με το πιο σέξι vintage Armani σύνολο, είναι απλά «συγκλό»

Instagram.com/vickykaya/

Μπορεί το 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας να είναι λίγο διαφορετικό φέτος, λόγω της απεργίας που έχουν κηρύξει οι ηθοποιοί και σεναριογράφοι του SAG-AFTRA, αλλά υπάρχουν κάποιοι celebrities που δεν μπορούν να λείπουν απ’ αυτό, no matter what. Ανάμεσά τους και η αγαπημένη μας Βίκυ Καγιά, η οποία ταξίδεψε για ακόμη μια φορά στην όμορφη πόλη με αφορμή τον γνωστό θεσμό.

Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται ήδη εδώ και μερικές μέρες στη Βενετία λόγω της συνεργασίας της με το γνωστό brand καλλυντικών, Armani Beauty. Αυτό ξέρεις τι σημαίνει, σωστά; Ότι αυτές τις μέρες θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις πανέμορφες εμφανίσεις που έχει προγραμματίσει για το ταξίδι της το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια. Και για του λόγου το αληθές, η πιο πρόσφατη εμφάνισή της, που έκανε στο χαλί του φεστιβάλ, είναι ήδη μια που μας τράβηξε την προσοχή. Γιατί; Για την απίστευτη κομψότητά της, την αβίαστη σέξι διάθεσή της, αλλά και για το high-fashion design του ρούχου της. Με απλά λόγια: Η Βίκυ Καγιά ξαναχτυπά.

Το vintage Giorgio Armani look που φόρεσε η Βίκυ Καγιά στο χαλί του φεστιβάλ της Βενετίας

Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν, παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας ‘Ferrari’ και για την περίσταση έκανε μια εκθαμβωτική εμφάνιση στο χαλί του event. Το μοντέλο και παρουσιάστρια «βούτηξε» στα archives του οίκου Armani, επιλέγοντας ένα σύνολο από τη Fall/Winter 1991/92 συλλογή του Ιταλού σχεδιαστή.

Λόγω της συνεργασίας της με το beauty brand του οίκου, δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τον τεράστιο σχεδιαστή φορώντας δημιουργία του. Μόνο που η Βίκυ Καγιά, αυτή τη φορά προτίμησε μια vintage δημιουργία του, από μια συλλογή που επαναπροσδιόρισε τα θεμέλια του menswear ντυσίματος, παίρνοντας αμιγώς ανδρικά κομμάτια (όπως pinstriped κοστούμια, γραβάτες και σακάκια) και προσφέροντας ένα glam και θηλυκό στοιχείο σε αυτά.

Giorgio Armani Fall/Winter 1991/92 / @2023 Luca Bruno/AP Images
Giorgio Armani Fall/Winter 1991/92

Αυτό ακριβώς χαρακτηρίζει και το εκπληκτικό σύνολο της Καγιά, το οποίο περιλάμβανε μια ριγέ ψηλόμεση παντελόνα με παγιέτες την οποία φόρεσε με μια ριγέ γραβάτα που λειτούργησε ως ένα εξώπλατο τοπ -κι αυτό με παγιέτες. Στα χρώματα του ασημί και του navy μπλε, το look απέπνεε σοφιστικέ, αλλά και σέξι διάθεση που η Βίκυ Καγιά υποστήριξε άψογα.

Instagram.com/vickykaya

Το εκπληκτικό σύνολο ολοκλήρωσε με μια clutch bag Giorgio Armani με στρας και thong sandals σε μαύρο χρώμα.

Αν και το αρχικό look στην πασαρέλα του σχεδιαστή συνδυάστηκε με απλές μαύρες γόβες, μας αρέσει η πιο φρέσκια αντιμετώπιση στο styling που ακολούθησε το μοντέλο. Ένας κομψός κότσος σινιόν και ένα ζευγάρι διαμαντένια drop earrings ολοκλήρωσαν το σύνολο της Βίκυς Καγιά, άψογα.

Instagram.com/vickykaya

Δεν έχω πολλά περισσότερα να πω για την εμφάνισή της. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Για να έρθω στα λόγια της, η εμφάνισή της ήταν «συγκλό». Στο top 5 των καλύτερων εμφανίσεων που έχει κάνει ως τώρα.

Είναι το look της Βίκυς Καγιά συγκλό;

ΨΗΦΙΣΕ