CELEBRITIES

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Η βραδινή έξοδος με την (ολόιδια) κόρη της

Βαγγέλης Γκικόπουλος/Papadakis Press

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη της, Αντιγόνη Μαθιουδάκη, πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η ερμηνεύτρια βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Woody Allen με τίτλο Γυρίσματα της τύχης, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 27 Σεπτεμβρίου από τη Spentzos Film. Στην πρεμιέρα παρέστη και ο διάσημος σκηνοθέτης.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ήταν ένα από τα προσκεκλημένα πρόσωπα της πρεμιέρας και βρέθηκε στην κινηματογραφική προβολή, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας, με την πιο ωραία παρέα, την κόρη της.

Μάταια θα ψάξεις για διαφορές καθώς θα κοιτάξεις μητέρα και κόρη να ποζάρουν στο φακό. Οι μόνες διαφορές που θα βρεις είναι αυτές των δύο γυναικών με την Ελένη Ράντου που στέκεται δίπλα τους. Οι δυο γυναίκες εκτός από τις ομοιότητες στην εμφάνιση μοιράζονται και κοινή αισθητική σε ό,τι αφορά το στιλ τους αλλά και το χαρακτηριστικό της ερμηνεύτριας hair look.

Ελευθερία Αρβανιτάκη Papadakis Press / Δημήτρης Πελέκης

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει αποκτήσει δύο παιδιά, από δύο γάμους που έκανε στο παρελθόν. Από τον πρώτο της γάμο απέκτησε την Αντιγόνη, και από τον δεύτερο, με τον εικαστικό Γιώργο Χατζημιχάλη έφερε στη ζωή της τον γιο της, Λεωνίδα.

H ίδια φροντίζει να προστατεύει την ιδιωτική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας γι’ αυτό και οι φορές που έχει μιλήσει για ζητήματα που την αφορούν σε συνεντεύξεις της είναι ελάχιστες.

«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη», είχε πει σε μία από τις σπάνιες αυτές εξομολογήσεις της στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

«Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή, αλλά δε με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο», συνέχιζε μιλώντας για τη σχέση της με τα παιδιά της.

«Είμαι κανονική, “μαμαδένια” μαμά. Ήμουν και είμαι πολύ κοντά με τα παιδιά μου. Παρόλο που έχασα στιγμές λόγω των πολλών υποχρεώσεων του επαγγέλματος, φρόντιζα πάντα να τις αναπληρώνω. Πέρναγα πολύ χρόνο με τα παιδιά. Όσο μπορούσα κατέβαζα διακόπτες ακόμα και μέσα σε πιεστικές περιόδους για να είμαι δίπλα τους σε σημαντικές τους στιγμές. Είμαι τρυφερή μαμά και μαμά της αγκαλιάς, αλλά υπήρξα και αυστηρή όταν έπρεπε. Καμαρώνω πολύ για τα παιδιά μου και τη σχέση μου μαζί τους», είχε αναλύσει περισσότερο τον ρόλο της ως μαμά μιλώντας στη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου και το LadyLike.

H ερμηνεύτρια έχει εξηγήσει ότι ήταν όρος για εκείνη για να μιλήσει σε μία συνέντευξη ότι δεν θα χρειαστεί να αναφερθεί στα του οίκου της. «Εμένα ήταν όρος μου. Με όλους τους δημοσιογράφους που έχω συναντηθεί στη ζωή μου, ήταν όρος ότι δεν μιλάμε για την προσωπική μου ζωή. Και ισχύει ακόμα», είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

«Κάποια στιγμή αποφάσισα να μοιραστώ μερικά πράγματα και φτάνει, μέχρι εκεί ήταν», συμπλήρωνε γελώντας αναφερόμενη στις προηγούμενες αποκαλύψεις που σου ανέφερα για την προσωπική της ζωή.