CELEBRITIES

Γιούλικα Σκαφιδά: Οι ευχές των διασήμων για την εγκυμοσύνη της

Papadakis Press Βαγγέλης Γκικόπουλος

Την τηλεοπτική σεζόν που υποδύεται τη μητέρα σε δύο σειρές της ελληνικής τηλεόρασης (Η παραλία- ΕΡΤ, Milky Way– Mega) η Γιούλικα Σκαφιδά έμελε να εξερευνήσει τον ρόλο της μητρότητας και στην πραγματική της ζωή. Η ηθοποιός ανακοίνωσε την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, την είδηση της εγκυμοσύνης της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά ανακοίνωσε το νέο κεφάλαιο που αναμένεται να ανοίξει στη ζωή της, αναρτώντας παράλληλα και τις πρώτες φωτογραφίες της με εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης στο σώμα της.

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.

Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περιοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Οι συνάδελφοί της έσπευσαν να της ευχηθούν απαντώντας με ένα σχόλιο στην ανάρτησή της. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Εβελίνα Παπούλια, η τηλεοπτική «κόρη» της, Δανάη Μιχαλάκη, που διανύει κι εκείνη την πρώτη εγκυμοσύνη της, ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που της ευχήθηκαν για τη νέα ζωή που θα φέρει στον κόσμο. Τις ευχές τους μοιράστηκαν και τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως η Ναταλία Γερμανού και η Μαρία Μπεκατώρου.

«Η πιο όμορφη κοιλίτσα του κόσμου. Άντε να έρθει το ανθρωπάκι μας», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ενώ η Εβελίνα Παπούλια της θύμισε ότι «Κάθε περίοδος είναι ζοφερή… εξαρτάται πού θα στρέψουμε το βλέμμα». «Το ωραιότερο νέο του κόσμου», ανέφερε η Τζένη Θεωνά κι ακόμα περισσότερα σχόλια θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες.

Γιούλικα Σκαφιδά Instagram.com/youlika.skafida
Γιούλικα Σκαφιδά Instagram.com/youlika.skafida
Γιούλικα Σκαφιδά Instagram.com/youlika.skafida
Instagram.com/youlika.skafida

Γιούλικα Σκαφιδά Instagram.com/youlika.skafida
Γιούλικα Σκαφιδά Instagram.com/youlika.skafida
Γιούλικα Σκαφιδά Instagram.com/youlika.skafida
Instagram.com/youlika.skafida

Instagram.com/youlika.skafida

Πριν από 2 χρόνια η Γιούλικα Σκαφιδά είχε μιλήσει στο περιοδικό Gala, όπου έδωσε μία υποδειγματική απάντηση για το πώς η ίδια αλλά και η γενιά της θεωρεί ότι αντιμετωπίζει το θέμα της μητρότητας και της δημιουργίας οικογένειας, όχι ως πρέπει και ως κοινωνική υποχρέωση, αλλά ως προσωπική επιθυμία που ο καθένας φέρει ή όχι.

«Δεν μεγαλώσαμε με σκοπό να γίνουμε μητέρες. Οι γονείς μου ήθελαν να είμαστε ευτυχισμένες. Δηλαδή, αν με ρωτάς για το μέλλον, τα όνειρά μου είναι εστιασμένα στα επαγγελματικά μου. Αυτό που θέλω είναι να διατηρήσω ίδιο τον ενθουσιασμό που έχω τώρα, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν και να έχω όπως και στο παρόν μου καλές προτάσεις», είχε πει μεταξύ άλλων η Γιούλικα Σκαφιδά.

«Δεν είναι στις προτεραιότητές μου το θέμα οικογένεια. Και χαίρομαι που η νέα γενιά δεν έχει μπει σε αυτό το τριπάκι. Είμαστε μια γενιά που αν δεν παντρευτεί, θα είναι από επιλογή και όχι επειδή δεν τα κατάφερε», δήλωνε η Γιούλικα Σκαφιδά που 2 χρόνια μετά είδε τις προτεραιότητές της να αλλάζουν και αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό της ταξίδι στη μητρότητα.