HOME SHOPPING

Φθινοπωρινή διακόσμηση: 5 stylish items από Zara Home στις αποχρώσεις της τερακότα

Zara Home

Το φθινόπωρο έχει εισβάλλει επισήμως στις ζωές μας εδώ και κάτι μέρες. Παρόλο που ο καιρός επιμένει στο καλοκαίρι που σιγά-σιγά μετατρέπεται σε μακρινή ανάμνηση για τους περισσότερους από εμάς, αυτή είναι μια καλή περίοδος για να πραγματοποιήσεις αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σου. Όταν πιάσουν «τα κρύα» για τα καλά, εσύ να είσαι ήδη προετοιμασμένη να υποδεχθείς το φθινόπωρο με ανανεωμένη διάθεση!

Εμείς εδώ στο LadyLike, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα 5 εντυπωσιακά διακοσμητικά από Zara Home. Όλα στις αποχρώσεις της τερακότα για να φέρεις τα φθινοπωρινά vibes στο σπίτι σου με τον πιο stylish τρόπο. Η επιλογή δική σου (εμείς, πάντως, δυσκολευτήκαμε).

Zara Home: 5 εντυπωσιακά διακοσμητικά στις αποχρώσεις της τερακότα

Χαμηλό φωτιστικό με στρογγυλή, μεταλλική βάση στο χρώμα της τερακότα και βαμβακερό καπέλο. Για εκείνα τα βροχερά βράδια που θα μείνεις σπίτι και θα θελήσεις να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα.

Zara home
ZARA HOME

Μάλλινη κουβέρτα λαναρισμένη

Μεγέθη: 140x190, 230x250, 220x240, 130x200 εκ.
119,00 € - 269,00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Κουβέρτα από λαναρισμένο μαλλί με κρόσσια στο τελείωμα και ρίγα σε αντίθεση για στιλ και ζεστασιά με υπογραφή από Zara Home. Ωραία διακοσμητική πρόταση και για ριχτάρι στον καναπέ. Για εκείνες τις μέρες που θα βλέπεις Netflix, θα τρως ποπ-κορν και θα θέλεις να κουκουλωθείς ενώ εξώ θα βρέχει.

Εντυπωσιακό κάλυμμα μαξιλαριού από λινό μονόχρωμο στη μία πλευρά και από βελούδο στην άλλη. Ο πιο εύκολος, οικονομικός και stylish τρόπος να ανανεώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου τώρα που το φθινόπωρο είναι εδώ.

Εντυπωσιακή κουβέρτα Zara Home από μείγμα λινού και βαμβακιού με σχέδιο με πολύχρωμες ρίγες και κρόσσια στο τελείωμα. Η πιο boho chic, φθινοπωρινή πινελιά που χρειάζεται το υπνοδωμάτιό σου τώρα που σιγά σιγά θα ξεκινήσει να πέφτει η θερμοκρασία!

Μονόχρωμο κερί σε σχήμα κανάτας που θα αναβαθμίσει τη φθινοπωρινή αισθητική του χώρου σου. Διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα για να επιλέξεις το αγαπημένο σου.