ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μάγισσα: Η αποθέωση του Ροϊλού και ο διχασμός του Twitter/X για την πρεμιέρα

Instagram.com/magissa.ant1tv/

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, Μάγισσα, που πρόκειται για μια πραγματικά τεράστια και ακριβή παραγωγή, έκανε πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου. Με τις υπογραφές των Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη και τη σκηνοθετική πινελιά του Λευτέρη Χαρίτου, η σειρά με πρωταγωνίστρια την Έλλη Τρίγγου μάς ταξίδεψε πίσω στον χρόνο. Συγκεκριμένα στη Μάνη του 1818, λίγα χρόνια πριν από την Ελληνική Επανάσταση και, όπως φάνηκε, άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό.

Στην πρώτη σκηνή είδαμε τη Θεοφανώ (Έλλη Τρίγγου) να γίνεται μάρτυρας μιας αιματηρής μάχης από την οποία κανείς δεν επέζησε. Αποφασισμένη να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, ο «άλλος» της εαυτός την ξύπνησε λέγοντάς της πως δεν έχει πεθάνει, αλλά «τώρα γεννιέται». Και κάπου εκεί, ξεκίνησε να ξεδιπλώνεται η πλοκή της Μάγισσας, με τους πρωταγωνιστές Έλλη Τρίγγου, Γιώργο Γάλλο, Τάσο Νούσια, Κατερίνα Λέχου και Αναστάση Ροϊλό να γνωρίζουν την απόλυτη αποθέωση στο Twitter/X. Υπήρχαν, όμως, και αρκετά αρνητικά σχόλια τα οποία δεν αφορούσαν τις υποκριτικές ικανότητες των ηθοποιών στο νέο crime story του ΑΝΤ1. Διαβάζεις τα παρακάτω tweets για να τα μάθεις, να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις.

Μάγισσα: Η αποθέωση της σειράς και των ηθοποιών

Αναστάσης Ροϊλός-Έλλη Τρίγγου: Πρωταγωνιστές -και- στην αποθέωση

Τα αρνητικά σχόλια που έλαβε η σειρά

Ο (τίμιος) αντίλογος στα αρνητικά σχόλια της Μάγισσας

«Η Μάγισσα είναι ενα crime story, με στοιχεία κάπως μεταφυσικά και με έντονη αγωνία και μυστήριο. Δεν νομίζω να έχει ξανά γυριστεί μια σειρά εποχής με τέτοια μεγαλοπρέπεια, έχοντας κιόλας την ιδιαιτερότητα να μη γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την συγκεκριμένη εποχή γενικότερα. Έχουμε κάνει έρευνα, αλλά αποφάσισα, στο δραματουργικό κομμάτι, να ξεφύγουμε από τα ιστορικά γεγονότα. Άλλωστε αυτό που μας αρέσει ως ομάδα είναι να δημιουργούμε χαρακτήρες, οι οποίοι θα μείνουν στους τηλεθεατές και θα τους θυμάται τον καθένα ξεχωριστά», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης και τα λόγια του επιβεβαιώνονται ήδη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.