CELEBRITY BEAUTY

Dua Lipa: Είναι πλέον κοκκινομάλλα

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image

Ανεξάρτητα από τους πειραματισμούς στο στιλ της- ο τίτλος του style chameleon της ανήκει δικαιωματικά- αν σε κάτι παραμένει σταθερή η Dua Lipa τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι η σκούρα καστανή- μαύρη απόχρωση στα μαλλιά της. Εξαίρεση, οι πολύχρωμες περούκες που φόρεσε στην ταινία της Barbie.

 

Κι ενώ μέσα στην εβδομάδα προκάλεσε ένα μικρό πανικό στους fans της διαγράφοντας όλες τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πρώτο post στον «ολοκαίνουργιο» λογαριασμό της στο Instagram, αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Η Dua Lipa δεν είναι πλέον μελαχρινή.

Το νέο hair look στα μαλλιά της μπορεί να θυμίζει σε μήκος και σε όγκο το προηγούμενο- φαίνεται να φθάνει έως το στήθος της- όμως, η μεγάλη αλλαγή εντοπίζεται στο χρώμα τους, στην νέα σκούρα, βαθιά κόκκινη απόχρωση στην κόμη της #cherrycolahair.

Μία αλλαγή στα μαλλιά άλλωστε, είναι ο τέλειος τρόπος να γίνει η αρχή σε μία «νέα εποχή», τιμώντας παράλληλα τη grungy δεκαετία των 90s, όπου οι κόκκινες αποχρώσεις στα μαλλιά ήταν so hot.

Η μελαχρινή Dua Lipa

Karwai Tang/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Το νέο hair look της Dua Lipa

Κι επειδή βλέπουμε τα 90s να κάνουν δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια εκτός από τη μόδα και στα beauty trends, δεν είναι λίγοι οι hair colorists, που μέσα στις τάσεις της σεζόν όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών, συμπεριλαμβάνουν όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου: Από το έντονο ανοιχτό κόκκινο έως το πιο σκούρο, όπως αυτό της Dua Lipa και από το χάλκινο (copper hair) έως το strawberry blonde.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς αν σκέφτεσαι/ αν έχεις ήδη κόκκινα μαλλιά είναι να χρησιμοποιείς εξειδικευμένα προϊόντα για βαμμένα μαλλιά, μιας και μ’ αυτή την κίνηση μπορείς να παρατείνεις τη διάρκεια του χρώματος, διατηρώντας το λαμπερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.