PUBLI

Μουσική, λάμψη και ομορφιά powered by DUST+CREAM στην τελετή απονομής της Αναστασίας

Κέφι, χορός, μουσική, beauty – η DUST+CREAM ήταν παρούσα στην πιο fancy μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Christmas Theater χθες βράδυ

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην διπλά πλατινένια απονομή του album «Ευχή» της αγαπημένης τραγουδίστριας Αναστασίας, η οποία γιόρτασε την επιτυχία της στη μουσική σκηνή με ένα μεγάλο πάρτι που διοργανώθηκε με την υποστήριξη της DUST+CREAM.

Η ομάδα της DUST+CREAM στόλισε το χώρο και επιμελήθηκε το μακιγιάζ της καλλιτέχνιδας, δημιουργώντας ένα glamorous look που ανέδειξε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Αναστασίας, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και απογείωσε την εμφάνισή της στη σκηνή του Christmas Theater. Παράλληλα, η εταιρεία διοργάνωσε και ένα super-fun διαγωνισμό Meet & Greet, όπου 10 τυχεροί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Αναστασία και να φωτογραφηθούν μαζί της, ενώ κέρδισαν και από ένα fancy gift bag με τα υπέροχα προϊόντα της εταιρείας και το album της τραγουδίστριας.

Πριν από λίγο καιρό η Αναστασία έκανε την πιο δυναμική είσοδο όχι μόνο στη μουσική σκηνή, αλλά και στις καρδιές όλων μας, με το viral τραγούδι της «Αμαρτίες» να σιγοτραγουδιέται από μικρούς και μεγάλους. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι αυτό το ντεμπούτο single της είναι και επίσημα το πρώτο λαϊκό τραγούδι με διαμαντένια απονομή στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας. Μετά από back-to-back Νο1 hits, δεκάδες sold-out live σε Ελλάδα και εξωτερικό, 3 MAD Video Music Awards και διαμαντένια, πλατινένια & χρυσά singles η Αναστασία συνεχίζει να μας ταξιδεύει με τη φωνή της και να γράφει τη δική της ιστορία στην ελληνική μουσική.

Το χθεσινό βράδυ δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελέσει εξαίρεση. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου που ήρθε για να τιμήσει την καλλιτέχνιδα και να ακούσει live κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Η Αναστασία μας μάγεψε με την ερμηνεία της και χάρισε αξέχαστες στιγμές σε όλους τους θαυμαστές της.

Η DUST+CREAM, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας μέσω ενός δικτύου με περισσότερα από 85 καταστήματα λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο.