STYLE SHOPPING

6 φθινοπωρινά jackets που θα βρεις σε έκπτωση

Launchmetrics Spotlight

Σακάκια, καμπαρντίνες, bomber ή varsity jackets συγκαταλέγονται στα φθινοπωρινά πανωφόρια, που μπορείς να επιλέξεις για να ολοκληρώσεις τις εμφανίσεις σου. Όποια εκδοχή και να διαλέξεις, όλες εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Σε κρατούν ζεστή τις δροσερές ημέρες του φθινοπώρου, αλλά παράλληλα μπορούν να προσφέρουν και την ανάλογη αισθητική στο τελικό σύνολο.

Τα καρό σακάκια, για παράδειγμα, είναι το απόλυτο classic πανωφόρι για να ολοκληρώσεις τα σύνολα του γραφείου και ταυτόχρονα ένα μοτίβο που το είδαμε να πρωταγωνιστεί με επαναστατικό τρόπο στις Fall 2023 συλλογές. Οι καμπαρντίνες παραμένουν, επίσης, σταθερή αξία του φθινοπώρου αλλά υπάρχουν τόσοι δημιουργικοί τρόποι μέσω του styling ώστε να τις αναδείξεις.

Αν, πάλι, θέλεις να ακολουθήσεις τις τάσεις μπορείς να επιλέξεις jackets στις hot αποχρώσεις της χρονιάς, όπως είναι το ζωηρό κόκκινο, οι γήινες αποχρώσεις του καφέ ή το ρομαντικό και ονειρικό baby blue. Αξίζει να τα επιλέξεις προσεκτικά καθώς τα jackets, όπως έχουμε παρατηρήσει πολλές φορές στο street style ή στις εμφανίσεις των celebrities, μπορούν πράγματι να είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στο καθημερινό ή βραδινό ντύσιμο.

Αν θέλεις να ανανεώσεις τη συλλογή σου με ένα νέο πανωφόρι, οι εκπτώσεις της Black Friday είναι μια ιδανική αφορμή. Για να σε βοηθήσουμε ετοιμάσαμε, παρακάτω, μια λίστα με 6 σχέδια για να διαλέξεις.

6 φθινοπωρινά jackets που θα βρεις σε έκπτωση

Το πρακτικό μαύρο jacket με ζώνη

jacket με ζώνη
ANSWEAR.GR

jacket με ζώνη

Sisley
158.90 € 139.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το καρό σακάκι για κομψά office looks

καρό σακάκι
ATTICADPS.GR

καρό σακάκι

Sandro
449,00 € 359,20 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

To puffer jacket σε καφέ, ένα από τα hot χρώματα της χρονιάς

90s φουσκωτό jacket δύο όψεων
CALVINKLEIN.GR

90s φουσκωτό jacket δύο όψεων

Calvin Klein
258,90 € 181,23 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Η καμπαρντίνα επένδυση

Η vinyl εκδοχή στη hot red απόχρωση

Το bomber jacket που ταιριάζει με όλα

bomber jacket
ABOUTYOU.GR

bomber jacket

LeGer
99.90 € 29.97 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ