CELEBRITIES

Ο Jamie Foxx κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

© 2023 Richard Shotwell/Invision/AP Images

Ο Jamie Foxx είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2015 στο εστιατόριο Catch NYC & Roof στη Νέα Υόρκη. Όπως αναφέρει το TMZ σε δημοσίευμά του, στις 22 Νοεμβρίου, ο Jamie Foxx έχει μηνυθεί για το περιστατικό, που κατήγγειλε γυναίκα η οποία διατήρησε την ανωνυμία της.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι είχε πάει για δείπνο στο εστιατόριο της Νέας Υόρκης και ο Jamie Foxx καθόταν πολύ κοντά της. Γύρω στη 1:00 τα ξημερώματα, η φίλη της ζήτησε από τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό να ποζάρει μαζί τους για μια φωτογραφία. Ο ίδιος απάντησε μεταξύ άλλων: «Σίγουρα, μωρό μου, οτιδήποτε για σένα. Ουάου, έχεις σώμα super model. Μυρίζεις τόσο ωραία».

Ο Jamie Foxx κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός την πήρε αργότερα από το χέρι και την πήγε σε κάποιο άλλο σημείο του εστιατορίου και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Στη μήνυση αναφέρει ότι έβαλε το χέρι του κάτω από την μπλούζα της και της έπιασε το στήθος, καθώς και το ότι άγγιξε τα γεννητικά της όργανα. Όταν ήρθε η φίλη της, όλα σταμάτησαν. Η ίδια ισχυρίζεται, ότι χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη για τα τραύματά της, ενώ παράλληλα βίωσε συναισθηματική δυσφορία.

O Jamie Foxx δεν έχει πάρει κάποια θέση μέχρι στιγμής.

Τον περασμένο Απρίλιο η μεγαλύτερη κόρη του Jamie Foxx, Corinne, αποκάλυψε ότι ο πατέρας υπέφερε από μία «ιατρική επιπλοκή» κι ότι βρισκόταν σε «ανάρρωση». Ο Jamie Foxx εισήχθη σε νοσοκομείο της Georgia στις 12 Απριλίου 2023. Μία πηγή είπε τότε στο TMZ ότι η μυστηριώδης περιπέτεια υγείας του ήταν «αρκετά σοβαρή» ώστε η οικογένειά του ταξίδεψε για να βρίσκεται στο πλευρό του.

3 μήνες μετά, το TMZ κατέγραψε τα πρώτα πλάνα του μετά το πρόβλημα υγείας και τη νοσηλεία του που παραμένει μυστηριώδης, καθώς ο ίδιος έχει επιλέξει να μην αναφερθεί δημόσια σε αυτό. Ο 55χρονος ηθοποιός εθεάθη σε σκάφος στο Chicago River στις ΗΠΑ, την Κυριακή, 9 Ιουλίου κι όπως μπορείς να δεις εδώ φαίνεται να έχει καλή διάθεση και να χαιρετά fans του που τον εντοπίζουν.