DECO

Πού θα βρεις το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο αυτές τις γιορτές

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Οι δρόμοι, τα πάρκα, οι πλατείες και τα αγαπημένα σου στέκια έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους. Πλέον, όταν ο ήλιος πέφτει, η πόλη αποκτά άλλη μαγεία που σε βάζει στο απόλυτο Xmas mood. Ξαφνικά σού δημιουργείται η ανάγκη να διακοσμήσεις το σπίτι σου ώστε να μπει και αυτό στο πνεύμα των γιορτών.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι, λοιπόν, είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο είναι ο κορμός της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Αν έχεις ξεκινήσει ήδη το Xmas search, σταμάτας εδώ γιατί έχουμε βρει ήδη από πού θα προμηθευτείς το πιο glam χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις τις φετινές γιορτές. Η Praktiker, ο Νο. 1 προορισμός για Xmas shopping και με την πιο πλούσια γκάμα προϊόντων, δίνει και φέτος το σύνθημα για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα!

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι, λοιπόν, είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο είναι ο κορμός της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Αν έχεις ξεκινήσει ήδη το Xmas search, σταμάτας εδώ γιατί έχουμε βρει ήδη από πού θα προμηθευτείς το πιο glam χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις τις φετινές γιορτές. Η Praktiker, ο Νο. 1 προορισμός για Xmas shopping και με την πιο πλούσια γκάμα προϊόντων, δίνει και φέτος το σύνθημα για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα!

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα βρεις φέτος στην Praktiker για να ζήσεις τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι

Από το κουταλάκι του καφέ, λοιπόν, μέχρι το χριστουγεννιάτικο δέντρο, όλα όσα χρειάζεσαι τα βρίσκεις στην Praktiker. Όσο για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που τη δεδομένη στιγμή αναζητάς, οι επιλογές που έχεις καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη που μπορείς να έχεις.

Ready2xmas, έτοιμα πακέτα στολισμού

Ξεκινάμε με εσένα που έχεις τρέλα με τα Χριστούγεννα αλλά δεν θέλεις να αφιερώσεις ούτε στιγμή στη διαδικασία του στολισμού. Τα Ready2xmas έτοιμα πακέτα στολισμού είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου. Πρόκειται για πακέτα-συνώνυμα της εύκολης και γρήγορης χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, καθώς δεν θα χρειαστεί να κάτσεις να ασχοληθείς ούτε στο ελάχιστο για τον στολισμό του δέντρου σου. Και αν αγχώνεσαι ότι δεν θα βρεις το ιδανικό πακέτο, να ξέρεις ότι είναι αρκετά για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Ανταποκρίνονται σε διαφορετικά στιλ και ανάγκες.

Δυο από τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα πακέτα στολισμού είναι το Golden Xmas και το Red Xmas που παρέχουν όλα όσα θα χρειαστείς για να απογειώσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου -χωρίς ουσιαστικά να κάνεις τίποτα.

Η χρυσή του απόχρωση θα προσδώσει αίγλη και πολυτέλεια, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικης κομψότητας και φινέτσας. Χάρη στο design του μπορεί να ταιριάξει εύκολα σε κάθε στιλ διακόσμησης και το σαλόνι σου δεν αποτελεί την εξαίρεση.

Το χριστουγεννιάτικο σετ στολισμού Red Xmas αποτελεί μια ιδανική και κομψή διακοσμητική επιλογή για τις γιορτινές μέρες που είναι προ των πυλών. Η κόκκινή απόχρωση θα σε βάλει απευθείας στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Τα υπόλοιπα έτοιμα πακέτα στολισμού που θα βρεις στην Praktiker: Go All Out Glam, Modern Winter, Holly Jolly, The Candy Kingdom.

PopUp Tree, έτοιμο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Εάν, πάλι, δεν έχεις καθόλου χρόνο μα καθόλου χρόνο ή απλά θέλεις να τον επενδύσεις κάπου αλλού και όχι στον στολισμό του δέντρου, το PopUp Tree στα έχει όλα (κυριολεκτικά) έτοιμα. Έτοιμο μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα, σου λύνει τα χέρια ενώ παράλληλα γλιτώνεις πολύτιμο χρόνο. Η πιο εύκολη και πρακτική επιλογή χριστουγεννιάτικου δέντρου από την Praktiker. 2 σε 1!

Η πυκνότητα των κλαδιών του PopUp Tree δημιουργήσουν την αίσθηση του φυσικού δέντρου. Οι φιόγκοι, τα λαμπάκια και οι εντυπωσιακές μπάλες θα δημιουργήσουν γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου και θα σε βάλουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Στα plus να προσθέσεις και την ανθεκτικότητά του που είναι σύμμαχός σου. Η ευκολία που ανοίγει και μαζεύει, καθώς και η πλαστική του βάση, που το κρατάει σταθερό καθόλη την διάρκεια των Χριστουγέννων, είναι σημαντικές προσθήκες για την αποθήκευση και τη διάρκειά του στον χρόνο.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα με ενσωματωμένα λαμπάκια

Εάν πάλι ανήκεις στην κατηγορία αυτών που λατρεύουν τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά δεν “το έχουν” με τη διαδικασία του περιτυλίγματος του δέντρου με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, τα Xmas trees με ενσωματωμένα λαμπάκια της Praktiker είναι η επένδυση που επιβάλλεται να κάνεις τις φετινές γιορτές. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να σκορπίσεις τη μαγική ατμόσφαιρα είναι να συνδέσεις το δέντρο στην πρίζα. Τόσο απλά! Εμείς ξεχωρίσαμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Prelit 700LED Evergreen Morgan Spruce ύψους 210 εκατοστών. Κάνε κλικ εδώ για να ανακαλύψεις και τα υπόλοιπα Pre-Lit χριστουγεννιάτικα δέντρα της Praktiker.

Plus: Άπειρες επιλογές για να απογειώσεις τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Όπως είπαμε, το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ο κορμός της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και στην προκειμένη περίπτωση το Art de la Table θα πρέπει να είναι προσεκτικά επιμελημένο για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου στο φετινό ρεβεγιόν ως οικοδέσποινα.

Και επειδή η Praktiker γνωρίζει εξ’ αρχής τις ανάγκες σου, σου έχει ετοιμάσει έτοιμες προτάσεις διακόσμησης για το πιο εντυπωσιακό γιορτινό τραπέζι. Θα βρεις, επίσης, αμέτρητα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, εντυπωσιακές γιρλάντες, glam στολίδια, γιορτινά διακοσμητικά, σετ μπάλες διαφόρων ειδών και πολλά ακόμα για να επιλέξεις στον No. 1 one-stop-shop προορισμό χριστουγεννιάτικων ειδών που λειτουργεί πάντα με γνώμονα την ευκολία και την άνεσή σου!

Και επειδή η Praktiker γνωρίζει εξ’ αρχής τις ανάγκες σου, σου έχει ετοιμάσει έτοιμες προτάσεις διακόσμησης για το πιο εντυπωσιακό γιορτινό τραπέζι. Θα βρεις, επίσης, αμέτρητα λαμπάκια, εντυπωσιακές γιρλάντες, glam στολίδια, γιορτινά διακοσμητικά, σετ μπάλες διαφόρων ειδών και πολλά ακόμα για να επιλέξεις στον No. 1 one-stop-shop προορισμό που λειτουργεί πάντα με γνώμονα την ευκολία και την άνεσή σου!

Extra λόγοι να κάνεις τις αγορές από την Praktiker, εκτός από το να αποκτήσεις το πιο ωραίο χριστoυγεννιάτικο δέντρο

  • Πλούσια γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων κορυφαίων brands.
  • Πρόγραμμα Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ για αγορές με δόσεις, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.
  • Έως 60 άτοκες δόσεις.
  • Μεγαλύτερο parking ανακύκλωσης.
  • Πρόγραμμα επιβράβευσης, €πιστροφή από την Eurobank.

Γιατί αυτό είναι σωστό!