FASHION NEWS

Χορευτικά & εμβληματικά sneakers: Η adidas δεν θα μπορούσε να λείπει από το πιο 90s πάρτι της πόλης

Είναι μεγάλο πράγμα οι αναμνήσεις. Είναι τρομερό πώς αντιδράει το μυαλό στο γνώριμο και το οικείο. Ειδικά, όταν αυτές οι αναμνήσεις έχουν συνδεθεί με φανταστικά παιδικά και εφηβικά χρόνια. Όταν μερικά από τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου έχουν συνδεθεί με τη μουσική, το ντύσιμο, τον χορό ακόμα και το μακιγιάζ, όταν επανεξετάζεις αυτή την περίοδο της ζωής σου, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Κάπως έτσι, αισθανθήκαμε πολλοί από εμάς την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στο “Back to the 90s” πάρτι που διοργάνωσε το LadyLike με το OneMan. Οι στίχοι από τα αγαπημένα μας τραγούδια των Backstreet Boys και της Britney Spears, ήρθαν κατευθείαν στο μυαλό όταν ακούσαμε και χορέψαμε σε όλους αυτούς τους ύμνους των 90s, που έκαναν τη δεκαετία εκείνη και τα εφηβικά μας χρόνια, τόσο μαγευτικά.

Το dress code; 90s φυσικά. Η μόνη προϋπόθεση για να έρθει κάποιος στο πάρτι του LadyLike x OneMan, ήταν το ντύσιμό του να περιλαμβάνει στοιχεία από τη μόδα της δεκαετίας. Είτε αυτό ήταν ένα total denim σύνολο, είτε ήταν ένα slip dress, είτε ένα αθλητικό outfit «στολισμένο» με τις τρεις iconic ρίγες ενός fashion brand που καθόρισε τη μόδα της δεκαετίας: της adidas.

Το εμβληματικό sportswear brand, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πιο 90s πάρτι της πόλης και έκανε την παρουσία της αισθητή με τον καλύτερο τρόπο: μέσα από ένα εντυπωσιακό display αλλά και με ένα act-έκπληξη που ξεσήκωσε το κοινό.

Η adidas «ξεσήκωσε» το κοινό στο πιο 90s πάρτι της πόλης

Η βραδιά στο “Back to 90s” πάρτι του LadyLike x Oneman ξεκίνησε δυναμικά. Στο χώρο του FUZZ καταφέραμε να ζήσουμε την εμπειρία μιας παλιάς-καλής βραδιάς που «ανέστησε» το αθηναϊκό nightlife. Η βραδιά περιλάμβανε πολύ μουσική με το Dj set των Trashformers και έπειτα με το επικό live των Wedding Singers, να μάς θυμίζουν όλους τους λόγους που ακόμα λατρεύουμε τη μουσική της δεκαετίας. Με ένα λαχταριστό cocktail στο χέρι, η βραδιά ξεκίνησε δυναμικά.

Μπήκαμε, λοιπόν, στη «μηχανή του χρόνου», και αφού προσθέσαμε λίγη λάμψη στο πρόσωπό μας για να μπούμε σε 90s κλίμα, και αφού θαυμάσαμε όλα τα 90s inspired σύνολα που φόρεσαν οι καλεσμένοι του πάρτι, δεν μπορούσαμε να μην κάνουμε μια στάση από το εντυπωσιακό display που είχαν στήσει τα adidas Originals.

Το fashion brand που καθόρισε τη μόδα της δεκαετίας μέσα από τις δημιουργίες του αλλά και τη σύνδεσή του με τη μουσική, έδωσε το «παρόν» στο 90s πάρτι, όπου μέσα από το adidas Originals display μπορέσαμε να απολαύσουμε μερικά από τα πιο εμβληματικά sneakers του brand. Από τα iconic Samba που έχουν κατακλύσει τα looks όλων των fashionistas τις τελευταίες σεζόν μέχρι και τα ρετρό και τόσο κουλ Gazelle που έχουν κάνει δυναμικό comeback στη γκαρνταρόμπα όλων των fashion lovers, το brand μάς υπενθύμισε τον σημαντικό ρόλο της στην ιστορία της μόδας των 90s -και όχι μόνο.

Η επίσκεψη στο adidas Originals display, λοιπόν, ήταν ένα ταξίδι στο παρελθόν, ενώ μπορέσαμε να ενημερωθούμε για την εμβληματική παγκόσμια καμπάνια του brand που είναι αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών. Από το 1972 τα adidas Originals, με σήμα κατατεθέν το εμβληματικό “Trefoil”, έχουν ζήσει 1000 ζωές. “We gave the world an original. You gave us a thousand back” είναι το μότο της καμπάνιας, που μάς υπενθυμίζει την επιρροή των adidas Originals στον κόσμο του αθλητισμού, της μουσικής, της μόδας και της street κουλτούρας, που έχει υπάρξει καθοριστική τα τελευταία 50 χρόνια. Σηματοδοτώντας την άφιξη μιας νέας εποχής για το brand, η φετινή η καμπάνια αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο τα Originals έχουν επαναπροσδιοριστεί ανά τα χρόνια από χιλιάδες άτομα, κοινότητες και πολιτισμούς σε όλο τον πλανήτη.

Αφού κάναμε τη βόλτα μας στο εντυπωσιακό display, ήρθε η ώρα για περισσότερο χορό. «Ξεχυθήκαμε», λοιπόν, στην πίστα απολαμβάνοντας τη μουσική και νοσταλγώντας όλες τις όμορφες αναμνήσεις που ζήσαμε τη δεκαετία εκείνη. Τότε ήταν που «εισέβαλλαν» στο dancefloor οι χορευτές της adidas με ένα fun χορευτικό act-έκπληξη.

Η adidas, με αφορμή το πάρτι, επέστρεψε στις ρίζες της και βασιζόμενη στη μόδα, τη μουσική και φυσικά, τον χορό, «έβαλε φωτιά» στο πάρτι. 8 χορευτές «διέκοψαν» το πάρτι και μάς μύησαν στον κόσμο της hip-hop με ένα εντυπωσιακό χορευτικό, όπου οι χορευτές μάς έδειξαν όλες τις εμβληματικές χορευτικές κινήσεις που κάναμε στα 90s.

Το χορευτικό act έθεσε τον τόνο της υπόλοιπης βραδιάς, κατά την οποία δεν σταματήσαμε να χορεύουμε και να τραγουδάμε σε όλα τα αγαπημένα hits των 90s. Αυτή ήταν μια βραδιά που χρειαζόταν να ζήσουμε και που μας υπενθύμισε την μαγεία της δεκαετίας εκείνης. ‘Til the next one!

Οι πιο δυνατές στιγμές της adidas στο 90s party LadyLikeXOneMan: