CELEBRITIES

Νίκος Κουρής: Η πρώτη (τρυφερή) ανάρτηση μετά τον γάμο- Η αντίδραση της Έλενας Τοπαλίδου

Papadakis Press

Ο Νίκος Κουρής, λίγες μέρες μετά τον γάμο του με την αγαπημένη του Έλενα Τοπαλίδου αποφάσισε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στα social media.

Ο Νίκος Κουρής, δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την ώρα της γαμήλιας τελετής, όπου το ζευγάρι ενωνόταν με τα δεσμά του γάμου, δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, την οποία συνόδευσε με κλασική μουσική, έγραψε: «Είναι αυτή η μέρα που κάτι συμβαίνει σ’ αυτό που ήξερες για τον εαυτό σου ή αυτό που περίμενες να είσαι για τον εαυτό σου και όλα ειναι πάνω από σένα. Ασύλληπτα για σένα τον ίδιο. Χωρίς πρόσημο, χωρίς τίποτα γνωστό να ανατρέξεις για να ασφαλιστείς. Αυτό είναι από μόνο του ένα χαρμόσυνο μυστήριο. Και τα μυστήρια γίνονται γαμήλια. Δηλαδή μία φορά. Μονάκριβα».

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο ταλαντούχος ηθοποιός, αποφάσισε να παντρευτεί όταν συνειδητοποίησε το πραγματικό νόημα του γαμήλιου δεσμού και όχι όταν όρισε η κοινωνία ποια είναι η κατάλληλη στιγμή.

Την παραπάνω δημοσίευση, δεν άφησε ασχολίαστη η σύζυγός του, αφού ανάμεσα στις αμέτρητες ευχές και στα τρυφερά σχόλια ξεχώρισε το δικό της Σ’ αγαπώ. Επίσης, η Ρούλα Ρέβη, άφησε το δικό της όμορφο σχόλιο, όπου έδειξε τον θαυμασμό της για αυτή την δυνατή αγάπη. «Να ζήσετε ενωμένοι και ευτυχισμένοι! Ποσό μεγάλη απόδειξη τα χρόνια που είστε μαζί, ποσό όμορφο να αγαπάς και να θες τον έναν, τι ωραία επιμονή στην αγάπη».

Η Έλενα Τοπαλίδου, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το γάμο στο περιοδικό GLOW και μίλησε για τη ζωή της με τον Νίκο Κουρή και τον μονάκριβο γιο της, τον Πέτρο, ο οποίος ήταν και εκείνος που την είχε συνοδεύσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ο Πέτρος είναι συγκλονιστικός άνθρωπος, ο οποίος γεννήθηκε για να μου δείξει πόσο όμορφα μπορεί να γίνονται τα πράγματα. Δε μου έχει επιτρέψει ποτέ να αναρωτηθώ αν δεν έχω κάνει κάτι καλά. Είναι τόσο δυνατός, ανεξάρτητος, ήρεμος, ελεύθερος, δημιουργικός. Καταρχάς, να πω ότι τον Πέτρο πιστεύω ότι δεν τον γνωρίζω. Ούτε ότι εγώ τον φτιάχνω. Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος πατέρας, εγώ είμαι αυτή που είμαι, αλλά πλέον το παιδί μας πλάθει τον χαρακτήρα του μόνο του με αυτά που του έχουμε δώσει. Και πάντα μας εκπλήσσει».