CELEBRITIES

Γιούλικα Σκαφιδά: Παρακολουθεί το τελευταίο επεισόδιο «Milky Way» αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson/24Media

Η Γιούλικα Σκαφιδά, το βράδυ της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου, παρακολούθησε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Βασίλη Κεκάτου, Milky Way, αγκαλιά με τον νεογέννητο γιό της στο σαλόνι της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, στην ονειρικά ευαίσθητη, αλλά και αφοπλιστικά ειλικρινή σειρά, με δυνατές δόσεις συγκίνησης και σωτήριου χιούμορ, Milky Way, ερμήνευσε συγκλονιστικά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, ως η μητέρα της 17χρονης Μαρίας (Κορίννας Ντουλλάαρτ). Δεν ήταν λίγες οι φορές που το κοινό την αποθέωσε με σχόλια στο X (Twitter) όπως «ηθοποιάρα», «Γιούλικα Σκαφιδά υποκλίνομαι», «mother is mothering».

Για το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, ανέβασε ένα στόρι, όπου φαίνεται να το παρακολουθεί αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό της και σε αυτό έγραψε, «Ήταν τιμή», κάνοντας tag από κάτω τις παραγωγές και τον βραβευμένο σκηνοθέτη με Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών, Βασίλη Κεκάτο. Μαζί με εκείνους φυσικά παρακολούθησαν και οι υπόλοιποι τηλεθεατές, την απόφαση που πήρε η κεντρική ηρωίδα, η Μαρία σχετικά με την εγκυμοσύνη και το τι συνέβη στις ζωές όλων των ηρώων.

youlika.skafida/Instagram

Η Γιούλικα Σκαφιδά, θα ζήσει τις πιο ευτυχισμένες και διαφορετικές γιορτές αυτά τα Χριστούγεννα, ύστερα από τον ερχομό του γιού της στις 2 Νοεμβρίου. Μάλιστα, πρόσφατα η ηθοποιός μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό στόρι με πρωταγωνιστές τους #TheBoys aka τον σκύλο της οικογένειας και τον γιο της στο φόντο. Για την ακρίβεια, φαινόταν το σκυλάκι της να κάθεται αναπαυτικά πάνω στον καναπέ και ο νεογέννητος γιός της μέσα στο ριλάξ. Η Γιούλικα Σκαφιδά πρόσθεσε και τα απαραίτητα hashtags με τα ονόματα των πρωταγωνιστών #Κούπερ και #Άγγελος. Αφού ο γιος της θα πάρει το όνομα του μπαμπά της.

youlika.skafida/Instagram

Η Γιούλικα Σκαφιδά είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της στα μέσα Σεπτεμβρίου. Για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί είχε μιλήσει η ηθοποιός λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της, στο LadyLike.

«Δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο που έγινε και με έκανε να αποφασίσω ότι θέλω να κάνω ένα παιδί. Δηλαδή δεν υπήρξε ούτε κάποιο μητρικό ένστικτο, ούτε κάποιο βιολογικό ρολόι. Ίσως έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο η γέννηση της ανιψιάς μου της μικρής, γιατί έχω άλλες 3 που είναι πιο μεγάλες. Γενικά δεν ξέρω, απλά κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι έχω κάνει όλα όσα θα ήθελα. Δηλαδή έχω βγει αρκετά, έχω δουλέψει κι αν και η δουλειά που κάνω έχει φοβερή ανασφάλεια από όλες τις απόψεις, στηρίζομαι πια στα πόδια μου, έχω μια οικονομική άνεση, μπορώ και λίγους μήνες αν δεν δουλέψω, να συντηρήσω τον εαυτό μου και έναν άλλον άνθρωπο τώρα πια», είχε πει χαρακτηριστικά.