CELEBRITY BEAUTY

Sydney Sweeney: Τα καλύτερα beauty tips που έμαθε στα γυρίσματα και η κίνηση- ματ κάθε πρωί

Brendon Thorne/Getty Images

Στα 26 της χρόνια η Sydney Sweeney εκτός από star της νέας γενιάς ηθοποιών του Hollywood – έχει συμμετέχει στο πρωταγωνιστικό καστ των σειρών Euphoria και The White Lotus-, είναι μία γυναίκα που της αρέσει να περιποιείται την επιδερμίδα της.

Η ίδια μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Βρετανική Vogue δε δίστασε να μοιραστεί αρκετά από τα μυστικά ομορφιάς της, όπως beauty tips που έχει μάθει από τα γυρίσματα των projects, στα οποία πρωταγωνίστησε, αλλά και την πρώτη beauty κίνησή της όταν ξυπνά το πρωί για πιο αναζωογονημένη και φρέσκια επιδερμίδα. Όλα τα μυστικά ομορφιάς της Sydney Sweeney παρακάτω…

Sydney Sweeney: Η πρώτη beauty κίνησή της όταν ξυπνά το πρωί

«Συνήθως, το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω είναι να κάνω ice rolling στο πρόσωπό μου. Έχω μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτό, αλλά έχει γίνει μια καθημερινή μου ιεροτελεστία. Το αγαπώ», αποκάλυψε.

Κι αν έχεις ήδη δοκιμάσει το ice roller -σου θυμίζω εδώ τη δική μου εμπειρία- ξέρεις από πρώτο χέρι τα οφέλη που προσφέρει, αλλά και την δροσερή αίσθηση που αφήνει μετά στην επιδερμίδα.

Συνδυάζοντας την αίσθηση του κρύου με τη δράση του μασάζ, κάνει το δέρμα να δείχνει πιο φρέσκο, ξεκούραστο και αναζωογονημένο μέσα σε λίγα λεπτά. Παράλληλα, μειώνει το πρήξιμο, αυξάνοντας τη ροή του αίματος, ενώ ανακουφίζει από τον πόνο και την ερυθρότητα, καταπραΰνοντας το δέρμα με φυσικό- σχεδόν ανέξοδο- τρόπο, που δεν προκαλεί ερεθισμό στην επιδερμίδα.

Όσο για τις συμβουλές ομορφιάς που έμαθε στα γυρίσματα; Θα τις βρεις παρακάτω.

Όπως ανέφερε η ίδια, αισθάνεται πολύ τυχερή που συνεργάζεται με πολλούς ταλαντούχους και έμπειρους hair and make-up artists στα γυρίσματα, που την έχουν διδάξει τόσα πολλά. Τι κρατά ως beauty tips; Αρχικά, πως ένα καλό μακιγιάζ ξεκινά σίγουρα με την περιποίηση της επιδερμίδας (skincare). «Προσπαθώ να μην ξεχνάω να βάζω ενυδατική κρέμα και αντηλιακό, αλλά μερικές φορές βιάζομαι και ξεχνάω κάποιο βήμα στη ρουτίνα περιποίησης. Όταν αναρωτιέμαι “γιατί το μακιγιάζ μου δεν κάθεται καλά;”, αυτό είναι πάντα λόγω της περιποίησης της επιδερμίδας μου. Γενικά, όμως, πιστεύω πραγματικά στον κανόνα του less is more».

Μεγαλύτερη απόδειξη για το τελευταίο; Η πραγματικά πολύ απλή ρουτίνα στο μακιγιάζ της (όταν βρίσκεται εκτός δουλειάς). «Απλώνω το foundation στα σημεία που χρειάζεται αλλά είμαι κορίτσι του ρουζ.  Δεν βγαίνω χωρίς ρουζ. Χρησιμοποιώ το Armani Luminous Silk Blush. Γενικά, είμαι πολύ απλή όταν είμαι εκτός δουλειάς. Απλά φοράω τζιν και ένα T-shirt και αφήνω κάτω τα μαλλιά μου. Μερικές φορές μπορεί να κάνω καμία μάσκα μαλλιών και να πιάσω τα μαλλιά μου μ’ ένα κλάμερ».

Τέλος, όπως αποκαλύπτει, στο kit που έχει πάντα μαζί της όταν ταξιδεύει, θα βρει κανείς τη Laneige Sleeping Lip Mask και τις 111 Skin Face Masks που απλώνει λίγο πριν κοιμηθεί.