CELEBRITIES

Κώστας Σλούκας- Μαρία Δαρσινού: Η βόλτα τους λίγο πριν γίνουν γονείς

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο πόιντ γκαρντ/σούτινγκ γκαρντ του Παναθηναϊκού είχε αναδειχθεί MVP της 14ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο, και ο ίδιος έχει 2 MVP γυναίκες στη ζωή του. Αυτές δεν είναι άλλες από τη σύζυγό του και την μικρή κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί. Στην 3μελη οικογένεια που έχουν ήδη δημιουργήσει, θα προστεθεί ακόμα ένα μέλος το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς η Μαρία Δαρσινού είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού διανύουν μια από τις πιο όμορφες και χαρούμενες περιόδους στη ζωή τους, εν αναμονή του δεύτερου παιδιού τους. Ο φωτογραφικός φακός ήταν αυτός που εντόπισε το ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδο, με τη φουσκωμένη κοιλιά της Μαρίας Δαρσινού να είναι ευδιάκριτη μέσα από το μαύρο κολάν και την cropped τζιν ζακέτα που φορούσε.

Ο Κώστας Σλούκας και η εγκυμονούσα σύζυγός του, Μαρία Δαρσινού, σε κοινή έξοδο

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Σλούκας έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις προπονήσεις του με την ομάδα του Παναθηναϊκού για να εκμεταλλευτεί τον ηλιόλουστο καιρό και να περάσει ποιοτικό χρόνο με την αγαπημένη του, Μαρία Δαρσινού. Παρακάτω βλέπεις τις φωτογραφίες τους από τη χαλαρή βόλτα που έκαναν.

Κώστας Σλούκας NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Κώστας Σλούκας NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Στις 12 Ιουνίου 2021, ο Κώστας Σλούκας παντρεύτηκε τη σύντροφο του, Μαρία Δαρσινού, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Γλυφάδας σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Η κόρη τους, Βαλέρια, ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.

Η βάφτισή της έλαβε χώρα την επόμενη χρονιά στην ίδια περιοχή. «Περισσότερα από όσα ονειρευόμουν…», είχε γράψει στην περιγραφή της πρώτης δημοσίευσης που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Κώστας Σλούκας με αφορμή τη γέννηση της κόρης του.