CELEBRITIES

Ο Άκης Πετρετζίκης «πάτησε» τα 40: Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Instagram.com/akispetretzikis/

Πέρσι τέτοιες μέρες ο Άκης Πετρετζίκης γιόρταζε τα γενέθλιά του στην αγκαλιά των 2 του παιδιών που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Φέτος ο σεφ έγινε έναν χρόνο μεγαλύτερος και έσβησε τα κεράκια της τούρτας (που δεν ετοίμασε ο ίδιος), στο στούντιο της εκπομπής του.

Ο Άκης Πετρετζίκης, λοιπόν, «πάτησε» επισήμως τα 40 στις 4 Μαρτίου και το γιόρτασε μαζί με τους συνεργάτες του και την οικογένειά του, στο μέρος όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της μαγειρικής εκπομπής του. Τα αγαπημένα του πρόσωπα είχαν ετοιμάσει μια γενέθλια έκπληξη για τον ίδιο.

Ο Άκης Πετρετζίκης «πάτησε» τα 40: Η γενέθλια φωτογραφία που δημοσίευσε

Ο σεφ ευχαρίστησε τους ακόλουθούς του για τα μηνύματά και τις ευχές που του έστειλαν μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του. Πιο συγκεκριμένα, ο Άκης Πετρετζίκης, φορώντας ένα jockey καπέλο και ένα πουκάμισο παραλλαγή, χαμογελάει κρατώντας στα χέρια του την εντυπωσιακή διώροφη τούρτα που ετοίμασε για εκείνον η ομάδα του. Εκτός από την τούρτα, η οποία έγραφε τα χρόνια που ο Άκης Πετρετζίκης έκλεισε, πάνω στον πάγκο της κουζίνας είχαν τοποθετηθεί 2 τεράστιοι αριθμοί που σχημάτιζαν τη νέα δεκαετία που έχει ξεκινήσει ήδη να βαδίζει.

Ο διάσημος σεφ είχε αποκαλύψει την περασμένη εβδομάδα σε Instagram live που έκανε με θέμα το τοστ και καλεσμένο τον Σάββα Πούμπουρα: «Η Κωνσταντίνα ετοιμάζει την τούρτα μου, Darth Vader θα είναι, θα γίνω 40 τη Δευτέρα! Όταν κοιμήθηκαν τα παιδιά ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε την τούρτα».

«Και… έγινα 40! Έσβησα τα κεράκια της τουρτάρας μου στον χώρο που περνάω πολλές ώρες της ημέρας: στο στούντιο, παρέα φυσικά με την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου! Σας ευχαριστώ πολύ για την έκπληξη και ευχαριστώ ακόμα περισσότερο εσάς που μου έχετε στείλει τόσα πολλά μηνύματα!  Στα επόμενα που έρχονται!», ανέφερε στην περιγραφή της γενέθλιας φωτογραφίας του ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ απέκτησαν πριν από 2,5 χρόνια το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους Αχιλλέα, ενώ την είσοδό του στην οικογένειά τους έκανε ένα ακόμα μικρό, νέο μέλος τον Σεπτέμβριο του 2022. Η κόρη τους ήρθε στη ζωή τους κι η καθημερινότητα του ζευγαριού άλλαξε ξανά. Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day, ο ίδιος μίλησε γι’ αυτήν τη νέα συνθήκη μέσα στο σπίτι με 2 παιδιά.

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε “ακούσει” λίγο. Όταν είχες σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες ok, έχουμε φτιάξει πρόγραμμαΟ Αχιλλέας τώρα είναι 1,5 έτους. Δεν μιλάει, καταστρέφει, αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και σκάει μύτη το δεύτερο παιδί, εκεί που έλεγες πως από τις 7 το βράδυ ως τις 7 το πρωί τουλάχιστον έχεις χρόνο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο σεφ, μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις δυσκολίες και τα νέα δεδομένα που μπορεί να φέρει ένα δεύτερο παιδί.