CELEBRITIES

Rose Hanbury: 5 πράγματα που δεν ξέρεις για τη φημολογούμενη ερωμένη του πρίγκιπα William

Chris Jackson/Pool Photos via AP

Μετά την ψεύτικη φωτογραφία που δημοσίευσε η pr ομάδα της Kate Middleton – η οποία έχει εξαφανιστεί πλέον από όλα τα πρακτορεία στα οποία είχε δημοσιευθεί – οι θεωρίες συνομωσίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει «φωτιά». Ανάμεσα τους, εμφανίζεται συχνά πυκνά κι ένα σκάνδαλο απιστίας. Οι φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα William να έχει ερωμένη τη Rose Hanbury.

Το Παλάτι εξέδωσε στις 29 Ιανουαρίου ακόμη μια επίσημη ανακοίνωση λέγοντας ότι η Kate Middleton επέστρεψε στο σπίτι και συνεχίζει την ανάρρωσή της. Αυτή η μεγάλη παύση δημόσιων εμφανίσεων όμως, συνοδεύεται από ελάχιστες πληροφορίες για την Kate Middleton κι αυτά είναι τα 2 βασικά συστατικά των θεωριών συνωμοσίας. Που φούντωσαν όταν ο πρίγκιπας William ακύρωσε στις 27 Φεβρουαρίου προγραμματισμένη εμφάνισή του επικαλούμενος προσωπικά θέματα.

Ωστόσο, όσοι ασχολούνται φανατικά με τους Royals, δεν έμειναν στο ότι η Kate Middleton έχει εξαφανιστεί για λόγους υγείας, αλλά θεωρούν ότι η «εξαφάνισή» τους να κάνει και με την Rose Hanbury, τη φημολογούμενη σχέση του πρίγκιπα William από το 2019. Ο κωμικός Stephen Colbert που παρουσιάζει το The Late Show With Stephen Colbert, μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες για τη φήμη, στην αρχή του show.

«Η φαινομενική εξαφάνιση της Kate Middleton έχει προκαλέσει ταραχή στο βασίλειο. Τώρα, οι ειδήμονες του διαδικτύου μαντεύουν ότι η απουσία της Kate μπορεί να σχετίζεται με την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της και μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας, William». Εξέφρασε σαρκαστικά τη συμπάθειά του για την Kate, προσθέτοντας: «Ωχ, όχι, η καρδιά μου είναι λυπημένη για την καημένη την Kate». Ο Colbert συνέχισε, αστειευόμενος: «Λοιπόν, νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ποια είναι η υποτιθέμενη άλλη γυναίκα. Πες το μαζί μου – η Marchionness of Cholmondeley – τι όμορφο όνομα!».

Ο παρουσιαστής του talk show αναφέρθηκε σαρκαστικά σε φήμες που κυκλοφορούν από το 2019. «Σύμφωνα με τα tabloid τότε, όταν η Kate τον ρώτησε γι’ αυτό, εκείνος γέλασε και απάντησε ότι δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ τους. Πάντα μια καλή απάντηση όταν η γυναίκα σου σε κατηγορεί για απιστία».

Όσον αφορά την Rose Hanbury, λένε ότι ο πρίγκιπας William ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, καθώς λέγεται ότι εκείνη είναι η “Camilla” του. Οι 2 γυναίκες (Kate και Rose) μετά τις φήμες που ξέσπασαν το 2019, σταμάτησαν να μιλούν μεταξύ τους, παρά το γεγονός ότι ήταν φίλες, ενώ το 2021 η φήμη επανήλθε στο παρασκήνιο. Παρακάτω έχουμε 5 πράγματα που δεν ξέρεις για τη φημολογούμενη ερωμένη του πρίγκιπα William, Rose Hanburry.

1. Η 39χρονη Sarah Rose Cholmondeley, της οποίας ο επίσημος τίτλος είναι Marchioness of Cholmondeley, προφέρεται Chumley. Είναι μέλος του στενού κύκλου του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Η σύνδεσή της με τη βασιλική οικογένεια πηγαίνει γενιές πίσω, αφού η γιαγιά της, η Λαίδη Elizabeth Lambart, ήταν από τις παράνυμφες στον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου το 1947.

2. Από το 2009, είναι παντρεμένη με τον David Rocksavage, 7ο Μαρκήσιο του Cholmondeley.  Ζει με τον σύζυγό της και τα 3 τους παιδιά, τα 15 ετών δίδυμα Oliver Cholmondeley και  Alexander Hugh και την κόρη τους Iris Marina Aline, που είναι 8 χρονών. Το ζευγάρι ζει στο κτήμα Norfolk της οικογένειάς του, το Houghton Hall, όχι μακριά από το Anmer Hall (το κτήμα του William και της Kate).

3. Σπούδασε στο Stowe School στο Buckinghamshire, όπου τα ετήσια δίδακτρα είναι περίπου £38.000 για τους οικότροφους και υπέγραψε συμβόλαιο στο κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων Storm, διάσημο για την ανακάλυψη της Kate Moss, όταν ήταν 23 ετών. 

4. Πέρα από μοντέλο – είχε γίνει πρωτοσέλιδο των tabloid το 2005, αφού φωτογραφήθηκε στις διακοπές με τη μικρότερη αδερφή της, Marina, και τον Tony Blair – είχε εργαστεί και ως ερευνήτρια για τον βουλευτή του Συντηρητικού Κόμματος, Michael Gove. Σταμάτησε όταν έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της.

5. Διαχειρίζεται το κτήμα του συζύγου της με τα 106 δωμάτια, το 7th Marquess of Cholmondeley. Σε συνέντευξή της, ερωτηθείσα για τις προκλήσεις της διαχείρισης μιας τόσο τεράστιας περιουσίας, η Lady Cholmondeley είπε ότι πρέπει να παρακολουθεί συνεχώς τα πράγματα και να ζητά συμβουλές από ειδικούς, κάτι που κάνει με μεγάλη φροντίδα.