ΕΥΕΞΙΑ

Ο Νο1 παράγοντας ευεξίας με αμέτρητα οφέλη, για μία ξεκούραστη ζωή

Να ζούμε ναι, αλλά κυρίως, να ζούμε καλά. Καλή ζωή σημαίνει ευεξία και η κατάκτηση αυτής συνδέεται άρρηκτα με τον ύπνο και την ουσιαστική χαλάρωση του σώματος και του πνεύματός μας. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν πάνω σε ένα ποιοτικό στρώμα ύπνου.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (8 Ιουνίου) καθιερώθηκε το 2012 και πλέον γιορτάζεται από 100 χώρες ανά τον κόσμο. Είναι η μέρα που μας υπενθυμίζει πόσο απαραίτητη είναι η αυτοφροντίδα για την εκπλήρωση της σωματικής και ψυχικής μας υγείας. Σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, η αληθινή ευτυχία έχει μετατεθεί στην ποιοτική διαβίωση.

Η ευεξία δεν πρέπει να αποτελεί έναν μεμονωμένο στόχο, αλλά το επικρατέστερο modus vivendi μας. Ξεκινά από μέσα μας και επιτυγχάνεται μέσα από τις καθημερινές μας συνήθειες. Η ισορροπημένη διατροφή, η καθημερινή άσκηση (έστω και 30 λεπτά αρκούν για την καλύτερη σωματική και ψυχική μας εκδοχή). Ο προσωπικός χρόνος που αφιερώνουμε σε δραστηριότητες που μας γεμίζουν ή ακόμα και η πλήρης απραξία- και φυσικά ο διαλογισμός ως ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του άγχους, συμβάλλουν στην ολιστική επίτευξη της ευεξίας. Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να συμβούν αν δεν ξεκουραζόμαστε ουσιαστικά, στις πιο ποιοτικές συνθήκες. Ο καλός ύπνος είναι η «αφύπνιση» της ευεξίας.

Ποιοτικό Στρώμα Ύπνου - Ο Νο1 Παράγοντας Ευεξίας | Ladylike iStock

Ευεξία ίσον καλός ύπνος, ίσον ποιοτικό στρώμα ύπνου

Ένα ποιοτικό στρώμα ύπνου δεν είναι πολύτέλεια, αλλά ανάγκη. Το σωστό στρώμα, είναι το A και το Ω για την ποιότητα του ύπνου μας. Μια επένδυση ζωής που μας ανταμείβει κάθε στιγμή της νύχτας και της ημέρας μας. Δεν είναι καθόλου κλισέ να επαναλάβουμε πως πάνω σε ένα στρώμα περνάμε τη μισή μας ζωή και η εμπειρία μας αυτή, επιδρά άμεσα κάθε πτυχή της καθημερινότητας και της συνολικής μας υγείας. Ένα ανεπαρκές στρώμα εμποδίζει το σώμα μας να φτάσει στην επιθυμητή κάτασταση ξεκούρασης που χρειάζεται για να ξυπνήσει ανάλαφρο και γεμάτο ενέργεια.

Όταν μιλάμε για ποιοτικό στρώμα ύπνου, η Media Strom είναι κάτι σαν συνώνυμη έννοια. Εκεί που η Νοημοσύνη του Ύπνου, συναντά την κορυφαία Ευεξία, βρίσκεται πάντα ένα στρώμα Optimum της Media Strom.

H σειρά στρωμάτων Optimum της Media Strom που δημιουργήθηκε για να επαναπροσδιορίσει τον ύπνο στην Ελλάδα συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια. Αυτό για εμάς μεταφράζεται ως εξής:

Εδώ και 2 δεκαετίες έχουμε στη διάθεσή μας επιλογές σε στρώματα ύπνου– συνώνυμα της απόλυτης άνεσης και ευεξίας. Μια «βουτιά» σε ένα στρώμα Optimum της Media Strom, αρκεί για αισθανθείς την υπεροχή τους. Το σώμα δεν λέει ποτέ ψέματα, είναι ειλικρινές με τις ανάγκες του, ειδικά όταν αυτές αφορούν τον ύπνο!

Καταρρίπτοντας έμπρακτα τον μύθο της απόλυτης υπεροχής του σκληρού στρώματος, η Media Strom το 2004 έκανε τη διαφορά με τη σειρά Optimum, η οποία καθιέρωσε τα πρώτα μαλακά- μετρίου τύπου στρώματα ύπνου. Το 2019 η Optimum βραβεύτηκε ως το «Προϊόν της Χρονιάς» για την καινοτομία του, μια διάκριση με την οποία τιμάται και φέτος, για 2η φορά, χάρη στα υπερσύγχρονα στρώματα 5ης γενιάς με τεχνολογίες αιχμής που επιτρέπουν στο στρώμα να εναρμονίζεται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε σωματότυπου.

Από τα 3.500 ελατήρια κατανεμημένα σε έως 5 επίπεδα και 7 ζώνες, την τεχνολογία Active Support που προσαρμόζεται άμεσα στις κινήσεις του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου, επιτρέποντας στους μύες να χαλαρώσουν, έως το ενσωματωμένο ανώστρωμα και την τεχνολογία Non Stop Sleep για ύπνο χωρίς διακοπές και κραδασμούς, τα Optimum στρώματα ύπνου της Media Strom είναι ό,τι πιο κοντινό στον παραδεισένιο ύπνο. Κι αυτός είναι ο ύπνος που μας αξίζει!