BEAUTY SHOPPING

Καύσωνας Alert: 6 δροσερές ενυδατικές κρέμες- gels προσώπου

Unsplash Unsplash

Καύσωνας alert. Η ζέστη είναι ανυπόφορη. Κι αν κάτι πρέπει να έχεις στο νου σου όταν ετοιμάζεσαι να βγεις είναι ο κανόνας του όσο λιγότερα (ρούχα, καλλυντικά, κρέμες κλπ) τόσο το καλύτερο. Το ερώτημα «Τι να φορέσω στον καύσωνα;» έχει ήδη απαντηθεί στη fashion στήλη. Στο beauty department, κάνουμε focus στη ρουτίνα ομορφιάς και πιο συγκεκριμένα, στον πιο ανάλαφρο τύπο ενυδατικών κρεμών- τις κρέμες με gel υφή.

 

 

Με σύνθεση που δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα, οι ενυδατικές κρέμες- gels απορροφώνται άμεσα από την επιδερμίδα, την ενυδατώνουν άμεσα και βαθιά, χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος λιπαρότητας. Δεν φράζουν τους πόρους και ενισχύουν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, ενώ η αίσθηση που αφήνουν στην επιδερμίδα είναι άκρως δροσιστική. Tip: Για extra δροσιά, μπορείς να τις αποθηκεύσεις στο ψυγείο.

Είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος– το λιπαρό και ταυτόχρονα αφυδατωμένο δέρμα θα τη λατρέψει- και κυρίως για όσους αναζητούν όλα τα οφέλη μιας ελαφριάς ενυδατικής κρέμας για το πρόσωπο.

Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόζεις μία επαρκή ποσότητα στην επιδερμίδα με απαλές κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω.

6 δροσερές κρέμες- gel προσώπου

Η πιο ανάλαφρη ενυδατική κρέμα με υφή gel, που έχεις δοκιμάσει ποτέ. Εμπλουτισμένη με τις ισχυρές καταπραϋντικές, αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές ιδιότητες του εκχυλίσματος λουλουδιών καλέντουλας, βοηθά στην ενίσχυση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος, αφήνοντάς το βαθιά ενυδατωμένο. Έχει διαυγή, ελαφριά υφή σαν gel που απορροφάται εύκολα από το δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ εκτός από την ενυδάτωση, συμβάλλει στην λείανση των ρυτίδων. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ανταποκρίνεται και σε πιο εξειδικευμένες ανάγκες όπως του λιπαρού και ταυτόχρονα αφυδατωμένου δέρματος αλλά και του ακνεικού.

Θέλεις έως και 48 ώρες ενυδάτωσης; Αυτό το ελαφρύ ενυδατικό gel ενυδατώνει επιδερμίδες μικτές έως λιπαρές ενώ παράλληλα, καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα. Στη σύνθεσή του θα βρει κανείς μπλε υαλουρονικό οξύ- τα μόριά του οποίου είναι 2000 φορές μικρότερα από αυτά του συνηθισμένου υαλουρονικού οξέος, γεγονός που του επιτρέπει να διεισδύει περισσότερο στο δέρμα και να προσφέρει πιο αποτελεσματική ενυδάτωση- εκχύλισμα φύλλων μέντας και πέρλες κρέμας που λιώνουν στο δέρμα κατά την εφαρμογή.

Αυτή η ελαφριά και δροσερή ενυδατική κρέμα σε μορφή gel, δημιουργεί ένα λεπτό προστατευτικό φιλμ μακράς διάρκειας που διατηρεί το δέρμα φωτεινό και ενυδατωμένο. Παράλληλα, αφήνει μία αίσθηση δροσιάς καθώς περιέχει αλόη, υαλουρονικό οξύ αλλά και ινοσιτόλη. Εξαιρετική επιλογή για το λιπαρό / μικτό τύπο δέρματος.

Το ανάλαφρο gel εντατικής ενυδάτωσης Hydro Boost® με βάση το νερό είναι ενισχυμένο με Φυσικούς Ενυδατικούς Παράγοντες (NMF) της επιδερμίδας. Έχει αναβαθμισμένη σύνθεση με 20% περισσότερο Υαλουρονικό Οξύ, Αμινοξέα και Ηλεκτρολύτες, προσφέροντας στη στιγμή 6 φορές περισσότερη ενυδάτωση που διαρκεί 72 ώρες. Για ελαστική, δροσερή επιδερμίδα, με 80% ισχυρότερο φραγμό υγρασίας.

Αέρινο και μη λιπαρό, αυτό το κρεμοτζέλ προσώπου προσφέρει 24ωρη εντατική & μακράς διάρκειας ενυδάτωση, ανακουφίζοντας την επιδερμίδα από τα σημάδια αφυδάτωσης. Εκτός από ενυδάτωση, όμως, προσφέρει ελαστικότητα & ενίσχυση του επιδερμιδικού φραγμού και προστασία από περιβαλλοντικούς ρύπους & οξειδωτικό stress, για ορατά πιο υγιή και νεανική όψη. Έχει διακριτικό άρωμα και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος.

 

Με 24ωρη ενυδατική δύναμη, αυτή η κρέμα-gel για λιπαρή προς κανονική επιδερμίδα δίνει μια αίσθηση αναζωογονητικής δροσιάς, ενώ βοηθάει να διατηρείται σε ισορροπία και η υγρασία της επιδερμίδας. Επίσης, συμβάλλει στη ρύθμιση της υπερβολικής έκκρισης σμήγματος για επιδερμίδα που δε γυαλίζει, έχει αίσθηση φρεσκάδας και υγιή όψη όλη μέρα. Παράλληλα, εισχωρεί στην επιδερμίδα άμεσα και βοηθάει σταδιακά στην ορατή μείωση της γυαλάδας & των πόρων για επιδερμίδα που δείχνει και την αισθάνεστε φρέσκια, ανανεωμένη & ισορροπημένη.