DECO

Μένεις σε στούντιο και σε δυσκολεύει η διαρρύθμιση; 5 σωτήριες ιδέες διακόσμησης από Pinterest

Ενδεχομένως να μην ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες με το που το αποφάσισες (ή τέλος πάντως οι συνθήκες σε ανάγκασαν) να μείνεις σε στούντιο, αλλά η διακόσμηση δεν είναι η βασική προτεραιότητα. Το κυριότερο μέλημα σε μικρούς και ενιαίους χώρους είναι η οργάνωση. Νόμος. Τα σωστά έπιπλα, στη σωστή θέση θα αποδώσουν καρπούς και θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. Άκου κι εμένα που ζω σε στούντιο και στην αρχή κοιτούσα να αγοράσω τα πιο «ωραία» έπιπλα και διακοσμητικά, χωρίς να πολυσκέφτομαι την πρακτικότητα τους. Στη συνέχεια αναγκάστικα να προχωρήσω σε κάποιες αλλαγές. Τσάμπα χρόνος και χρήματα.

Επειδή, λοιπόν, πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε, είμαι εδώ για να σου δείξω τον σωστό δρόμο, κάνοντας πρώτα μια σχετική αναζήτηση στον κόσμο του Pinterest. Στο ρεζουμέ: Αν μένεις σε στούντιο και δυσκολεύεσαι με τη διαρρύθμιση, οι παρακάτω 5 deco ιδέες είναι σωτήριες για εσένα και το μικρό σου σπιτάκι. Δείξτου αγάπη.

Μένεις σε στούντιο και δυσκολεύεσαι με τη διαρρύθμιση; 5 σωτήριες ιδέες διακόσμησης από το Pinterest

Ιδέα διακόσμησης για ενιαίους χώρους διαμερισμάτων Νο1

Μπορείς να πετύχεις τα hygge vibes των Δανών, υιοθετώντας διακοσμητικά στοιχεία από το στούντιο, που βλέπεις σε αυτήν εδώ την εικόνα.

Ιδέα διακόσμησης για στούντιο Νο2

Η boho διακόσμηση μπορεί να ενσωματωθεί ακόμα και στο πιο μικρό διαμέρισμα με εννιαίους χώρους. Το Pinterest σού δείχνει τον τρόπο.

Ιδέα διακόσμησης Νο3

Ιδέα διακόσμησης Νο4

Minimal ιδέα διακόσμησης για εσένα που θέλεις να υιοθετήσεις τον μινιμαλισμό στο στούντιό σου (και την καθημερινότητά σου).

Ιδέα διακόσμησης για στούντιο Νο5

Για εσένα που αγαπάς την industrial αισθητική, αλλά (νομίζεις ότι) σε περιορίζουν τα τετραγωνικά. Η παρακάτω ιδέα διακόσμησης θα σε πείσει για το ακριβώς αντίθετο.