CELEBRITY BEAUTY

Η Elle Fanning δείχνει έναν εντυπωσιακό τρόπο να χτενίσεις το κοντό καρέ σου

Andreea Alexandru/Invision/AP IMAGES

Υπάρχουν τόσοι τρόποι για να χτενίσεις το κοντό καρέ σου που σίγουρα δεν θα ξεμείνεις ποτέ από ιδέες. Μπορείς να το πιάσεις ψηλά σε ένα μικρό ponytail, να δημιουργήσεις waves, πλεξούδες, wet looks. Σε όλα αυτά αξίζει να προσθέσεις στο moodboard και το χτένισμα που έκανε η Elle Fanning. Είναι ιδανικό για όλες τις ώρες. Για τα δροσερά beauty looks στο γραφείο έως τις πιο επίσημες περιστάσεις όπως ένας γάμος.

Την Δευτέρα, 16 Ιουνίου η Elle Fanning παρευρέθηκε στην 77η απονομή των Tony Awards. Με ένα μαύρο κοστούμι και ένα εκπληκτικό beauty look που αξίζει να δοκιμάσεις. Ξεκινάμε από το μακιγιάζ: Ένα κατακόκκινο κραγιόν σε ματ υφή εφαρμόστηκε στα χείλη το οποίο συνδυάστηκε με ένα μαύρο winged eyelook. H λεπτομέρεια που αξίζει να κρατήσεις είναι το smokey εφέ που δημιουργήθηκε στο κάτω βλέφαρο και έδωσε μία sexy αισθητική στο μακιγιάζ.

Συνεχίζουμε με το χτένισμα που ήταν ο πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου beauty look. Το κοντό καρέ της Elle Fanning ήταν χτενισμένο με τις άκρες γυριστές προς τα έξω. Η φράντζα χτενίστηκε στο πλάι δίνοντας βάθος στο χτένισμα ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά μπήκαν πίσω από το αυτί. Το αποτέλεσμα: Ένα retro hairlook ιδανικό να το δοκιμάσεις στους γάμους του καλοκαιριού. Κομψό αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερο για να δημιουργήσεις ξεχωριστά beauty looks.

Η Elle Fanning δείχνει έναν εντυπωσιακό τρόπο να χτενίσεις το κοντό καρέ σου

Dimitrios Kambouris/Getty Images for Tony Awards Productions/Getty Images/Ideal Image

Αν λοιπόν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε ένα κοντό καρέ, αξίζει να δοκιμάσεις το παραπάνω χτένισμα. Θα το ολοκληρώσεις με ένα εξίσου ρετρό μακιγιάζ με winged eyelook ή cat eye και με μία έντονη απόχρωση κόκκινου κραγιόν. Είσαι έτοιμη.