CELEBRITY BEAUTY

Julia Roberts: Η μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Αντίο καστανό

Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images/Ideal Image

Το έχεις ξαναδιαβάσει από αυτή εδώ τη στήλη: Μία αλλαγή στα μαλλιά- είτε αυτή έχει να κάνει με το μήκος είτε με το χρώμα τους- μπορεί να ανανεώσει ολόκληρο το look μας. Η Julia Roberts είναι ίσως η αφορμή που έψαχνες σήμερα για να κλείσεις το ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

Ακολουθώντας την «παράδοση» που θέλει τους καλοκαιρινούς μήνες να ανοίγουμε περισσότερο το χρώμα των μαλλιών μας, προκειμένου να φωτίσουμε περισσότερο το πρόσωπό μας, η Julia Roberts αποφάσισε να αποχωριστεί τη signature καστανή απόχρωση στα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα ανοιχτό ξανθό.

Η ίδια έκανε το ντεμπούτο της με το νέο χρώμα στα μαλλιά της, πριν λίγες μέρες, σε εκδήλωση που διοργάνωσε o Joe Biden στο Los Angeles, ενώ, στο Instagram, ο εδώ και χρόνια hair colorist της, Robert, Kadi Lee, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της ηθοποιού με το νέο της hair look, από την προετοιμασία της για το event.

Η μετάβαση από το πιο σκούρο καστανό χρώμα στο ξανθό μπορεί να ήταν δύσκολη, αλλά ο hair colorist στη λεζάντα σχολίασε ότι η διαδικασία έγινε «αργά και σταθερά» μιας και η διατήρηση της υγείας των μαλλιών ήταν η βασική προτεραιότητά του.

Όσο για την ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της ηθοποιού δεν ήταν ούτε αρκετά θερμή ούτε ψυχρή, ενώ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι καστανές ρίζες της έμειναν ανέγγιχτες, δημιουργώντας ένα πιο messy εφέ. Τέλος, το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η makeup artist Molly R. Stern, η οποία δημιούργησε ένα soft makeup look με ρουζ, απαλή καφέ σκιά στα μάτια και glossy χείλη.

 

Το νέο ξανθό hair look της Julia Roberts

Να θυμίσουμε σ΄ αυτό το σημείο πως η Roberts τέλη Ιανουαρίου, έκοψε μακριές, wispy ’70 αφέλειες στα μαλλιά της που πολύ μας άρεσαν.