CELEBRITIES

Χρήστος Μάστορας: Το τρυφερό καλοκαιρινό βίντεο με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Instagram/xmastoras

Ο Χρήστος Μάστορας, μοιράστηκε πρόσφατα ένα τρυφερό καλοκαιρινό βίντεο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, με την αγαπημένη του Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μέσω του οποίου έκανε μία δήλωση.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, αν και διατηρούσαν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, πλέον δεν  θέλουν να κρύψουν τον έρωτά τους και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν μαζί εμφανίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής επέλεξε να ανεβάσει ένα βίντεο στο Tik Tok, στο οποίο ακούμε ένα απόσπασμα από το καινούργιο του τραγούδι  με τίτλο La Luna και τον βλέπουμε σε τρυφερά στιγμιότυπα με τη σύντροφό του στην παραλία.

Ανάμεσα στις τρυφερές στιγμές τούς βλέπουμε και μαζί αγκαλιά, αλλά και τον Χρήστο Μάστορα να κουβαλά στην πλάτη του τη σύντροφό του και να λέει χαρακτηριστικά: «Δεν μ’ αρέσει να περπατάει η γυναίκα μου… Ένας άντρας πρέπει να σέβεται!».

@xmastoras_official Η παραγγελία έρχεται απο πέρυσι αλλα τώρα όντως εχει φύγει το παιδί 😅 #tiktok #fyp #foryou #lalouna #newsong #mellises🐝🐝 #xmastoras ♬ original sound – XMastoras

Το μοντέλο είχε αποκαλύψει πότε γνώρισε τον σύντροφό της και τραγουδιστή του συγκροτήματος Μέλισσες, σε βίντεο στο κανάλι Raw House στο Youtube. «Στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 είχα πάει σε ένα event που τραγουδούσαν οι Μέλισσες. Εγώ είχα σχέση και είχε και αυτός. Όταν τον είδα τότε μου έκανε κλικ. Είχα πει τι ωραίο παιδί, κάτι έγινε στο μυαλό μου». Και συνέχισε: «Στις 2 Αυγούστου του 2022 ήταν η αρχή της σχέσης μου με τον Χρήστο. Θυμάμαι τότε είχαν βγει και κάποια άρθρα, αλλά εμείς ακόμα τότε δεν το είχαμε πει».

Ενώ στο Πρωινό Σουσού είχε πει: «Με τον Χρήστο είμαστε καλά. Δεν ξέρω για επόμενο βήμα, δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε πάντως το επόμενο βήμα». 

Όσον αφορά το νέο κομμάτι La Luna από τις Μέλισσες ο επιτυχημένος τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι σύντομα θα το κυκλοφορήσει, κάτι που είχε προλογίσει από πέρσι. «Η παραγγελία έρχεται από πέρυσι άλλα τώρα όντως έχει φύγει το παιδί», σημείωσε ο Χρήστος Μάστορας στην περιγραφή του βίντεο, χρησιμοποιώντας τα hashtag #lalouna και #newsong».