CELEBRITIES

Λίνα Πρίντζου: Ποζάρει με το printed μπικίνι της ενώ βγαίνει από τη θάλασσα

NDPPHOTO / NDP PHOTO

Η Λίνα Πρίντζου είναι μια γυναίκα που αγαπάει το καλοκαίρι, τις χαλαρές στιγμές στην παραλία, τις δροσερές βουτιές και την ηλιοθεραπεία. Γενικά οτιδήποτε συνδέεται με τον ορισμό του καλοκαιριού.

Και επειδή βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου, με τις θερμοκρασίες να είναι ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή, η Λίνα Πρίντζου έκανε ήδη την αρχή στο δικό της, ελληνικό καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα άλμπουμ φωτογραφιών που αποπνέει ξεκάθαρα καλοκαιρινά vibes.

Λίνα Πρίντζου: Ποζάρει με printed μπικίνι, ενώ βγαίνει από τη θάλασσα. Μια γοργόνα στην στεριά

Το άλμπουμ αποτελείται από ανέμελες φωτογραφίες της ίδιας κατά τη διάρκεια μιας (από τις πολλές που θα έκανε, μαντεύουμε) βουτιές της. «Το καλοκαίρι μου…», έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ η Λίνα Πρίντζου που φοράει το printed μπικίνι της για να κολυμπήσει στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. Μεταξύ άλλων πρόσθεσε τις ετικέτες #summer, #summermemories, #summertime, #sealife και #aboutme.

Η Λίνα Πρίντζου δεν άφησε τους ακόλουθούς της με την απορία του πού βρίσκεται. Η ίδια αποκάλυψε πως απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σχοινούσα, ένα μικρό και γεμάτο ωραίες παραλίες νησί των Κυκλάδων. Αν αυτήν τη στιγμή σού δημιουργήθηκε ξαφνικά η επιθυμία να πάρεις το πρώτο δρομολόγιο που θα βρεις για οποιδήποτε ελληνικό νησί, σε καταλαβαίνουμε και με το παραπάνω.

Η Λίνα Πρίντζου και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2014 στη Βενετία και με καλεσμένους μόνο 25 άτομα και τα media να το μαθαίνουν αφού είχε συμβεί. Από τότε, οι ίδιοι παραμένουν ένα από τα αγαπημένα και διακριτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

«Η ιδέα για τον γάμο στη Βενετία δεν ξεκίνησε από ρομαντισμό αλλά από απόγνωση του Βασίλη. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου, του είπα ότι εγώ θα παντρευτώ στα Γιάννενα και τρεις μέρες και τρεις νύχτες θα βαράνε τα κλαρίνα. Προκειμένου να αποφύγει όλο αυτό το τριήμερο γλέντι πήγαμε στη Βενετία», είχε πει χαρακτηριστικά η Λίνα Πρίντζου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω αναφερόμενη στον γάμο τους.

«Ο γάμος πάει καλά. Ο γάμος δεν σκοτώνει τίποτα. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέμα πώς το ζευγάρι έχει συνηθίσει να ζει μαζί και πριν το γάμο. Υπάρχει μια γλυκιά ευθύνη που έχει ο ένας για τον άλλον. Η γυναίκα μου με επηρεάζει σε κάποια πράγματα, στο θέμα της δουλειάς ας πούμε ως θεατής. Έχει πει πράγματα που δεν της αρέσουν και τα αλλάζω», είχε δηλώσει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην εκπομπή The 2Night Show.

Ο ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε μοιραστεί ένα σπάνιο βίντεο από τον γάμο τους στη Βενετία για να σηματοδοτήσει το πέρασμα 10 χρόνων από εκείνη την χαρμόσυνη μέρα.