CELEBRITIES

Ο Διονύσης Τσακνής σε μία σπάνια εξομολόγηση για τη σύντροφό του. Την ξέρεις από το «Να με προσέχεις»

NDPPHOTO / NDP PHOTO

Ο Διονύσης Τσακνής, καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ανάμεσα σε όσα ανέφερε για την καριέρα του και τα παιδιά του, μίλησε και για τη σύντροφό του, Άννα Μονογιού και για το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή του. Η ηθοποιός, που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Να με προσέχεις, εμφανίστηκε επίσης στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Διονύσης Τσακνής αρχικά είπε με χιούμορ στη σύντροφό του: «Αννούλα πρόσεχε τι θα πεις», με εκείνη να απαντάει χαριτολογώντας: «Ό,τι μου είπες Διονύση μου, θα υπηρετήσω πιστά το κείμενο». Κατόπιν η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Ο Διονύσης είναι μεγαλείο. Όταν τον πρωτογνώρισα είπα ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα είμαι χαρούμενη και το σημαντικότερο αποκλείεται να πλήξω. Και το λέω με την καλή έννοια».

NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Στη συνέχεια η Άννα Μονογιού αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους τον θαυμάζει. «Τα νεύρα του Διονύση κρατάνε 5 λεπτά. Του έχω μεγάλη εκτίμηση, γιατί πέρα από τη δική μας σχέση, είναι ένας υπέροχος σύντροφος, τον παρατηρώ πώς είναι με τους τρίτους, τους φίλους του. Στη δουλειά του είναι υπέροχος. Ο Διονύσης δεν ξέρει τι θα πει ανταγωνισμός».

Ενώ τόνισε ότι διατηρεί φιλίες χρόνων και είναι καλός πατέρας. «Έχει φίλους από τα μαθητικά του χρόνια, έχει φίλους από τα φοιτητικά του χρόνια και γίνονται πάλι φοιτητές και τον βλέπω κυρίως πώς είναι με τα παιδιά του. Είναι παρών σε όλα και στα πάντα. Δεν μου τραγουδάει ποτέ. Αν το κάνει κάποιες στιγμές, υπονομεύει τα τραγούδια του, αλλάζει τους στίχους που δεν μπορώ να πω δημόσια».

Και συνέχισε για τον Διονύση Τσακνή, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Αρνητικά δεν μου έγραψε να πω. Το αρνητικό του είναι ότι είναι Ολυμπιακός. Ολυμπιακός είμαι και εγώ. Όταν παίζει η ομάδα μαζευόμαστε στο σπίτι όχι για να δούμε τον αγώνα, αλλά τις αντιδράσεις του Διονύση».

Μετά το τέλος της παρέμβασης της Άννας Μονογιού, ο Διονύσης Τσακνής είπε για εκείνη: «Η σχέση μας πατάει γερά χάρη στην Άννα. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε, διότι εγώ αναγκάστηκα να παρακολουθήσω τον τρόπο που αγαπάει, τον τρόπο που προσεγγίζει τη ζωή στο σύνολό της, έφερε χαρά και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Δεν γνωρίζει τη λέξη ανταγωνισμο. Αυτό είναι πεδίο ελευθερίας, σού δίνει χώρο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Άννα μπήκε στη ζωή μου πριν από 12 χρόνια και πραγματικά την άλλαξε. Έχουμε βρεθεί από τότε σε αρκετές δουλειές. Έχει ένα απίστευτο ένστικτο και κάποιες παρατηρήσεις που κάνει θα μπορούσε να τις κάνει μουσικός. Έχει ένα αυτί που δεν είναι εξειδικευμένο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλους καλλιτέχνες, στο δικό μας σπίτι υπάρχει αρμονία. Δεν είμαστε αερικά. Είμαστε δύο σκληρά εργαζόμενα άτομα. Ηθοποιός σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο. Αυτό είναι ο καλλιτέχνης».