CELEBRITIES

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο πιο κεφάτος chef. Η περουβιανή συνταγή και ο χορός στην κουζίνα του

Instagram/sakisrouvas

Ο Σάκης Ρουβάς είναι πολυτάλαντος, αφού πέρα από το να τραγουδά και να χορεύει, επίσης παρουσιάζει εκπομπές και μαγειρεύει στην κουζίνα του. Όταν δεν βρίσκεται στη σκηνή, όπως έχει αποδείξει μέσα από πολλά βίντεο στα social media, λατρεύει να μαγειρεύει με πρώτες ύλες από το δικό του μποστάνι.

Ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος κατοικεί εδώ και αρκετά χρόνια με τα παιδιά του και τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, στην περιοχή Νέος Βουτζάς, μπήκε στην κουζίνα αυτή τη φορά για να μαγειρέψει μια Περουβιανή συνταγή με υλικά από τον κήπο του και συγκεκριμένα το φαγητό, Causa Peruana. Στο βίντεο που ανάρτησε μοιράστηκε όλη τη διαδικασία μαγειρέματος βήμα- βήμα, τα υλικά που χρησιμοποίησε, ενώ ενδιάμεσα, μας έδειχνε και τις χορευτικές του ικανότητες.

Στη λεζάντα της ανάρτησης ο pop star έγραψε: «Causa Peruana. Ένα διατροφικό μαγειρικό challenge και αυτή τη φορά δοκιμάζουμε Περουβιανή συνταγή με υλικά από τον κήπο μου! Θα το δοκιμάζατε;».

Όπως ήταν λογικό οι ακόλουθοι του δήλωσαν εντυπωσιασμένοι με την δημιουργία του, αλλά αρκετοί followers δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τη συνταγή, αφού το βλέμμα τους ήταν στραμμένο μόνο στον τραγουδιστή. «Ωραίο το causa peruana αλλά εγώ εσένα κοιτούσα», «Πιο ωραίο από σένα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ», «Άμα το μαγειρεύει ο Σάκης όλα τα τρώμε ρε». Ωστόσο, πολλοί ζήτησαν κατά γράμμα τη συνταγή.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη επιθυμούν η οικογένειά τους να τρώει αγνά υλικά και όπως βλέπεις το έχουν πετύχει. Ο πρώτος έχει βρεθεί στην κουζίνα και για να φτιάξει και άλλα έθνικ πιάτα μεταξύ των οποίων είναι το ψάρι Bianco, η σπιτική πίτσα, αλλά και άλλα ιδιαίτερα ή παραδοσιακά φαγητά.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς εκτός από «αγροτικές» εργασίες στον κήπο τους, έχουν εντάξει και την «κτηνοτροφική» απασχόληση στη ζωή τους. Η πρώτη μάλιστα, μέσα από το κανάλι της στο Youtube, έχει δείξει όλα τα ζωάκια που έχει στην αυλή του σπιτιού της. Στο βίντεο δείχνει το σκυλί της Baxter, τις 8 πάπιες, τις 2 πάπιες, τις κότες και την πυρόπληκτη αλμπίνο γαλοπούλα, η οποία έφτασε σπίτι μετά τις φωτιές στη Βαρυμπόμπη.