BEAUTY SHOPPING

5 υγρές σκιές ματιών με glitter για το καλοκαιρινό μακιγιάζ

Launchmetrics Spotlight

Λίγο ή περισσότερο glitter στα μάτια ενισχύει τη διάθεση για πάρτι και σίγουρα την δημιουργικότητά σου. Αν σου αρέσει, λοιπόν, το λαμπερό και αστραφτερό φινίρισμα στο βλέμμα τότε αξίζει να εντάξεις στο καλοκαιρινό μακιγιάζ υγρές σκιές ματιών που περιέχουν glitter. Η ιριδίζουσα λάμψη που δημιουργείται θα δώσει σίγουρα ένα παιχνιδιάρικο εφέ στα μάτια, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις ένα πολύ εντυπωσιακό μακιγιάζ για όλες τις ώρες.

Ένας λόγος που αξίζει να επενδύσεις σε μια σκιά ματιών με απλικατέρ είναι η ευκολία που προσφέρει στην εφαρμογή. Θα αξιοποιήσεις το απλικατέρ του προϊόντος για να απλώσεις με ευκολία την υγρή σκιά στο καπάκι του ματιού (για να ενισχύσεις το glitter μπορείς να απλώσεις επίσης την σκιά ταμποναριστά στο σημείο με το δάχτυλό σου), να δημιουργήσεις cat eye ή winged eyelooks καθώς και να την προσθέσεις στις εσωτερικές γωνίες του ματιού.

Το υγρό στοιχείο θα δώσει διάσταση στο βλέμμα και έπειτα θα πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξεις. Τα έντονα χρώματα συνδυαστικά με το glitter, όπως μωβ και πράσινο, είναι πάντα κατάλληλα για party beauty looks, αλλά φυσικά υπάρχουν και οι διάφανες ή γήινες αποχρώσεις για εσένα, που θέλεις να βάλεις glitter από το πρωί.

Ακολουθούν, παρακάτω, 5 επιλογές για να διαλέξεις.

5 υγρές σκιές με glitter για το καλοκαιρινό μακιγιάζ

Μία υγρή σκιά ματιών με γκλίτερ που προσφέρει αστραφτερό φινίρισμα έως και 12 ώρες. Εύκολη εφαρμογή χάρη στο απλικατέρ ακριβείας, από το πρώτο πέρασμα και με μία κίνηση, θα δώσει ένα φωτεινό και έντονο χρώμα για εκπληκτικό μακιγιάζ. Μπορείς να την δοκιμάσεις τόσο για ένα συμπαγές χρωματικό αποτέλεσμα όσο και σε ένα ντεγκραντέ εφέ.

Μία εξαιρετικά γυαλιστερή υγρή σκιά ματιών, που γλιστρά πάνω στα βλέφαρα, χαρίζοντας ζωηρό και εντυπωσιακό χρώμα. Η δροσιστική σύνθεσή της σταθεροποιείται γρήγορα, για απόλυτα φυσική υφή και εξαιρετικά απαλή αίσθηση στα βλέφαρα.

Μία υγρή σκιά ματιών που θα λατρέψεις για την απαλή και αδιάβροχη φόρμουλα της, όσο και γι’ αυτό το κομψό μπουκάλι.

Μία υγρή σκιά ματιών με φόρμουλα που εγγυάται αποτέλεσμα που διαρκεί (έως και 10 ώρες), έντονο χρώμα και εξαιρετική κάλυψη. Σε αυτό το ζεστό καφέ για γήινα λαμπερά beauty looks. 

Η πολυτελής σύνθεση υγρού gel χαρίζει στην επιδερμίδα πιο λεία όψη και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το μήκος του βλεφάρου. Χάρη επίσης στο κωνικό απλικατέρ μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις αυτή την υγρή σκιά και ως liner.