CELEBRITIES

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη και ο Πάνος Βλάχος με τα μαγιό τους και άφθονο καλοκαιρινό mood στη Μήλο

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson/LadyLike.gr

Αυτή την περίοδο που η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, οι τυχεροί ανάμεσά μας ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά για να απολαύσουν τις διακοπές τους, χαλαρώνοντας και κάνοντας τις καλοκαιρινές τους βουτιές. Σε αυτό το mood είναι και η Νατάσα Εξηνταβελώνη με τον Πάνο Βλάχο.

Όπως φάνηκε μέσα από τις δημοσιεύσεις της Νατάσας Εξηνταβελώνη και του Πάνου Βλάχου (οι οποίοι δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη σχέση τους δημόσια, παρά τις κοινές εξορμήσεις τους που έχουν καταγράψει κατά καιρούς οι paparazzi, διατηρώντας μία σταθερή στάση ζωής απέναντι στην ιδιωτικότητά τους), το νησί που επέλεξαν να ταξιδέψουν είναι η μαγική Μήλος.

Αρχικά, η Νατάσα Εξηνταβελώνη δημοσίευσε ένα άλμπουμ φωτογραφιών στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου αρχικά ποζάρει με πλάτη στον φακό topless και φαίνονται μπροστά της ψηλοί βράχοι και τα κρυστάλλινα νερά, ενώ στις επόμενες τη βλέπουμε να οδηγάει το σκάφος και να παίρνει οδηγίες και από κάποιον ντόπιο περαστικό.

Φυσικά μοιράστηκε και τις παραλίες που επισκέφθηκε, αλλά έδειξε και στο τέλος έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, ο οποίος παίζει φλογέρα, μία εικόνα που «πρόδωσε» ότι ήταν μαζί με τον Πάνο Βλάχο, αφού εκείνος πρόσθεσε το ίδιο στιγμιότυπο στο προφίλ του σε στόρι. Η Νατάσα Εξηνταβελώνη στη δημοσίευση της έγραψε «Ψιλοκαλά» χαριτολογώντας.

Instagram/panos_vlahos_official

Ο πάνος Βλάχος από μεριάς του έκανε επίσης μία ανάρτηση, ο οποίος φαίνεται να είναι στις ίδιες παραλίες και να οδηγά το ίδιο σκάφος. Ανάμεσα στα ονειρικά τοπία, τον βλέπουμε να ποζάρει με το μαγιό του, το οποίο είναι ένα πολύχρωμο spreedo. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε χαρακτηριστικά: «Λείπει εμπνευσμένο στιχάκι για τα speedos».

Πριν λίγους μήνες ο Πάνος Βλάχος και η Νατάσα Εξηνταβελώνη εντοπίστηκαν από τους paparazzi σε χαλαρή, πρωινή βόλτα στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Είχε προηγηθεί ένα ακόμα κοινό τους ταξίδι, το Πάσχα του 2024, στην Ήπειρο και το Μικρό Πάπιγκο. Πλέον έχουν ξεκινήσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα των εξορμήσεών τους από τη Μήλο.

Ο Πάνος Βλάχος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τους τηλεοπτικούς ρόλους του στις σειρές Η ζωή της άλλης, Οι Βασιλιάδες και Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Μετά την τελευταία από αυτές βρέθηκε στην Αμερική όπου συνέχισε την καριέρα του ως ηθοποιός.

Τη Νατάσα Εξηνταβελώνη τη γνωρίσαμε ως ηθοποιό κυρίως μέσα από τη θεατρική πορεία της. Μεταξύ άλλων έχει εμφανιστεί στην ταινία Dodo (2022) με την οποία ταξίδεψε ως τις Κάννες το 2023, ενώ στον χώρο του θεάτρου την έχουμε δει σε παραστάσεις όπως το GODOT2 (2018), Περιμένοντας τον Γκοντό (2018)  Η αρρώστια της νιότης (2019) και Ορέστεια- Χοηφόροι (2019). Φέτος πρωταγωνίστησε στην παράσταση Ο Γλάρος, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, ενώ σταθερά τα τελευταία 2 χρόνια ήταν πρωταγωνίστρια της σειράς Ο παράδεισος των κυριών του Alpha που ολοκληρώθηκε.