CELEBRITIES

Αθηνά Οικονομάκου: Το ταξίδι στην Ιταλία και η πρώτη φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον Bruno Cerella

Instagram.com/athinao1konomakou/

Ήταν τέλη Απρίλη του 2024 όταν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος προχώρησαν σε μια κοινή ανακοίνωση με την οποία δημοσιοποιούσαν τον χωρισμό τους. Μετά από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και 2 παιδιά, το ζευγάρι συνεχίζει τη ζωή του ακολουθώντας ξεχωριστά μονοπάτια.

Ακολούθησαν κάποιες πρώτες δηλώσεις μετά το διαζύγιο ενώ δεν πέρασε πολύς καιρός για να μάθουμε για τον νέο, φημολογούμενο τότε σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου (η σχέση τους δεν έχει επιβεβαιωθεί με δηλώσεις από καμία πλευρά). Ο Ιταλοαργεντίνος μπασκετμπολίστας, Bruno Cerella, είναι μάλλον το νέο πρόσωπο στην ερωτική ζωή της ηθοποιού και επιχειρηματία.

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον Bruno Cerella

Οι 2 τους είχαν εντοπιστεί, αρχικά, στη συναυλία των Coldplay ενώ από ένα βίντεο που προβλήθηκε στο Πρωινό, φάνηκε να ανταλλάσσουν φιλιά. Η Αθηνά Οικονομάκου, βέβαια, είχε δημοσιεύσει φωτογραφία από τη συναυλία, χωρίς να αποκαλύπτει την παρέα της. Έπειτα εντοπίσαμε ένα σχόλιο όλο νόημα του Bruno Cerella κάτω από μια φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό. Αυτήν τη φορά μας, καθώς χαζεύαμε στα stories μας εμφανίστηκε η φωτογραφία του καλαθοσφαιριστή, την οποία έκανε αναδημοσίευση η ίδια.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram.com/athinao1konomakou

Η Aθηνά Οικονομάκου, λοιπόν, έκανε για πρώτη φορά ανάρτηση στην οποία φαίνεται ο μπασκετμπολίστας. Πιο συγκεκριμένα, ένας φίλος του συντρόφου της και συναθλητής του, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία που ποζάρουν φορώντας το ίδιο τζιν τζάκετ. Ύστερα γυρνούν και χαμογελούν στον φωτογραφικό φακό. «Εκπληκτικές, ευχαριστούμε Αθηνά Οικονομάκου», έγραψε στα σχόλια ο Bruno Cerella και καταλαβαίνεις ότι η Aθηνά Οικονομάκου ήταν η φωτογράφος, η οποία ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία για να βρεθεί σε πάρτι που ο ίδιος διοργάνωσε.

Ο Bruno Cerella, ο οποίος θα γίνει 38 ετών στις 30 Ιουλίου, αγωνίζεται από το 2022 στη Β΄ Κατηγορία μπάσκετ της Ιταλίας, με την ομάδα Blu Basket 1971. Έχει αγωνιστεί και στην πρώτη κατηγορία με την ομάδα Banca Tercas Teramo το 2008. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Πρωινού, ο Bruno Cerella είναι ανάμεσα στους ιδιοκτήτες γραφείου real estate και εργάζεται και σε προπονητικό κέντρο. Όταν δεν ασχολείται με όλα τα παραπάνω, αφιερώνει τον ελεύθερό του χρόνο στο scuba diving και τα ταξίδια.