CELEBRITIES

Σωτήρης Κοντιζάς: Άφησε την 4χρονη κόρη του να τον κουρέψει. Από εμάς είναι ναι!

24 MEDIA Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, τον οποίο απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια στις τηλεοπτικές μας οθόνες στον ρόλο του κριτή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό MasterChef, πέρα από τη μαγειρική έχει μία ακόμα σημαντική αδυναμία, που δεν είναι άλλη από την οικογένειά του.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, έχει αποκτήσει με την σύντροφό του Δέσποινα, 3 παιδιά, την Αριάνα- Τσιχίρο, τον Κένζι και τη μικρή Ιζούμι- Ολίβια, στα οποία έχει δώσει και ιαπωνικά ονόματα, λόγω της καταγωγής του. Ο ίδιος διασκεδάζει πολύ με τα παιδιά του και ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα με χιούμορ, που περνάει χρόνο μαζί τους. Στο τελευταίο post στο λογαριασμό του μάλιστα, μοιράστηκε ένα «ιδιαίτερο» κούρεμα, το οποίο όπως αποκάλυψε, του το έκανε η μικρότερη κόρη του, η 4χρονη Ολίβια.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Μπαμπά να σε κουρέτσω;”, ρωτάει η Ολίβια. “Ναι αμέ, τι μπορεί να πάει στραβά;” απαντώ εγώ».

Παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα απέχει με έναν τρόπο από αυτό ενός κομμωτή, ο Σωτήρης Κοντιζάς το απόλαυσε και έκανε και χιούμορ με αυτό, όπως και πολλοί στα σχόλια, ενώ άλλοι επαίνεσαν την επιλογή του, καθώς πρόκειται για μία κίνηση εμπιστοσύνης προς το παιδί του. «Γιατί; Πήγε κάτι στραβά;», «Το σωστό το layering», «Έλα δεν θέλω χαζά…..το ωραιότερο κούρεμα της ζωής σου», «Όταν κουρεύεσαι με 5€», «Μια χαρά σε έκανε μην παραπονιέσαι θα παίρνεις και αέρα», «Από μένα παίρνει ένα 9/10 και περνά στην επόμενη φάση!».

«Δεν πειράζει. Μαλλί είναι. Μακραίνει. Πάρτο όλο με την ψιλή και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μπράβο που έδειξες εμπιστοσύνη στην μικρή. Ότι καλύτερο για την αυτοπεποίθηση της μεγαλώνοντας».

Εκτός από την παραπάνω χαριτωμένη δημοσίευση, ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει αναρτήσει πολλές φορές ακόμα αντίστοιχες φωτογραφίες των παιδιών του με πρωτότυπες λεζάντες. Ωστόσο, τη προσωπική του ζωή την διατηρεί μακριά από τα φώτα. Όπως έχει πει σε συνέντευξή του στο People, ο Σωτήρης Kοντιζάς, γνώρισε τη σύζυγο του, Δέσποινα, σε ένα εστιατόριο στην Αθήνα, όπου εκείνη εργαζόταν. Τη δεύτερη φορά που πήγε στο εστιατόριο της έδωσε το τηλέφωνό του. Όπως δήλωνε στην ίδια συνέντευξη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Σε παρελθοντικές του δηλώσεις, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτήσουν 4ο παιδί. «Όχι παιδιά, δεν θα κάνουμε τέταρτο παιδί, γιατί δεν θα χωράμε πουθενά. Ήδη είμαστε οριακά», είχε απαντήσει ο σεφ στις τηλεοπτικές κάμερες, με μεγάλη ειλικρίνεια.