CELEBRITY BEAUTY

Η Brooke Shields σού δείχνει ένα tip για φυσικά πιο γεμάτα χείλη

Dia Dipasupil/Getty Images/Ιdeal Image

Τα χείλη, διεκδικούν, τις περισσότερες φορές τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μακιγιάζ μέσα από έντονες αποχρώσεις που τα αναδεικνύουν. Παράλληλα, όμως, χρειάζονται την απαραίτητη φροντίδα και ενυδάτωση. Ένα scrub, στη συνέχεια, που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ξανά πολλή ενυδάτωση.

Για τις ημέρες που θέλεις να αφήσεις τα χείλη σου να λάμψουν και να τα αναδείξεις χωρίς πολλά πολλά, η Brooke Shields δίνει τη λύση και ταυτόχρονα προτείνει ένα εύκολο tip για να δείχνουν πιο γεμάτα με έναν πιο φυσικό τρόπο.

Η Brooke Shields συμμετέχει στο πρόσφατο βίντεο του Allure στο οποίο δείχνει την πολύ απλή και εύκολη διαδικασία που ακολουθεί. Όπως θα την ακούσεις παρακάτω λέει χαρακτηριστικά. «Τώρα που μεγαλώνω και τα χείλη μου γίνονται πιο λεπτά εφαρμόζω το μολύβι χειλιών ακριβώς κάτω από το περίγραμμα. Στη συνέχεια γεμίζω με χρώμα το κέντρο των χειλιών».

H διαδικασία μετά περιλαμβάνει ενυδάτωση. Με την άκρη του δαχτύλου της παίρνει μία ποσότητα από το προϊόν και την τοποθετεί στο κέντρο των χειλιών της. Αυτή η τεχνική σύμφωνα με την Brooke Shields, δημιουργεί επίσης, ένα φυσικό plumpling εφέ.

«Δείχνει με κάποιο τρόπο φυσικό!», καταλήγει στο τέλος του βίντεο και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε.

Η Brooke Shields σού δείχνει ένα tip για φυσικά πιο γεμάτα χείλη

Με την πάροδο του χρόνου τα χείλη τείνουν να λεπταίνουν και το παραπάνω tip είναι πράγματι μια πρακτική τεχνική, χωρίς καμία παρέμβαση, για να δοκιμάσεις (δες περισσότερες εδώ). Είναι όμως και κατάλληλο αν έχεις λεπτά χείλη και θέλεις να τα γεμίσεις λίγο παραπάνω.

Η Brooke Shields χρησιμοποιεί ένα nude μολύβι χειλιών αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις χρησιμοποιώντας 2 διαφορετικές αποχρώσεις μολυβιού. Μην ξεχάσεις την ενυδάτωση που ενισχύει τα χείλη ώστε να δείχνουν λίγο πιο ζουμερά και σαρκώδη με φυσικό τρόπο.