FASHION TIPS

Τι να φορέσεις σήμερα: 5 σύνολα με bold μοτίβα

Launchmetrics Spotlight

Μπορεί η μονοχρωμία να είναι η «ήρεμη δύναμη» στα καλοκαιρινά σύνολα, όμως τα μοτίβα θα προσφέρουν πάντα μια fun και bold αισθητική σε αυτά. Μια ελευθερία ως προς τους συνδυασμούς και σίγουρα παραπάνω διάθεση για πειραματισμό στο styling.

Τα μοτίβα δημιουργούν εντυπωσιακά σύνολα και οι τρόποι για να τα ενσωματώσεις στο καλοκαιρινό ντύσιμο είναι αρκετοί. Μπορείς να κάνεις mix & match, να δημιουργήσεις ένα ενιαίο σύνολο χρησιμοποιώντας το ίδιο print από πάνω μέχρι κάτω ή να τα «σπάσεις» χρησιμοποιώντας μόνο ένα κομμάτι. Animal prints, φλοράλ, ριγέ ή abstract σχέδια πρωταγωνιστούν στα καλοκαιρινά outfits και κάνουν τη διαφορά. Παρακάτω, 5 σύνολα για έμπνευση.

Τι να φορέσεις σήμερα: 5 σύνολα με bold μοτίβα

Zebra print σε ένα co-ord σετ

Τα μοτίβα πάνω σε ένα co-ord σετ δημιουργούν ένα bold εφέ στο τελικό αποτέλεσμα. To αποδεικνύει το παρακάτω outfit στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα zebra print.  Μια ωραία ιδέα, επίσης, αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο καλοκαιρινό γάμο.

Launchmetrics Spotlight

Abstract γραμμές πάνω σε ένα μαύρο φόρεμα

Το μαύρο φόρεμα είναι πάντα μια καλή ιδέα για να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Μπορεί να μετατραπεί ακόμη και σε statement ρούχο αν επιλέξεις ένα σχέδιο με bold print όπως το παρακάτω. Ένα με λευκό μοτίβο προσφέρει ένα κομψό, διαχρονικό αποτέλεσμα.

Launchmetrics Spotlight

Σε έντονο χρώμα και fun μοτίβο

Δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς τα μοτίβα που θα επιλέξεις. Αν, για παράδειγμα, έχεις στη ντουλάπα σου ένα φόρεμα με πολύχρωμο fun print φόρεσέ το χωρίς 2η σκέψη.

Launchmetrics Spotlight

Mix&match μοτίβων

Αν σου αρέσουν οι πειραματισμοί και η 90s αισθητική μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω combo. Zebra print τοπ μαζί με εμπριμέ κόκκινο παντελόνι. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι mules και είσαι έτοιμη.

Launchmetrics Spotlight

Το ρομαντικό φλοράλ

Το φλοράλ μοτίβο δείχνει την παρουσία του και στα καλοκαιρινά σύνολα, όχι μόνο ως τύπωμα, αλλά και με τη μορφή κεντήματος. Όπως για παράδειγμα στο παρακάτω σύνολο με τη διάφανη πουκαμίσα και τη denim βερμούδα (ή αλλιώς jorts).

Launchmetrics Spotlight