CELEBRITY STYLE

To εντυπωσιακό grecian chic φόρεμα της Βίκυς Καγιά με τα λάθος παπούτσια

CHRISTOS DIMAKEAS/STUDIO PANOULIS

Αν και το στιλ της βασίζεται αρκετά συχνά στις σταθερές αξίες της μόδας, η Βίκυ Καγιά ξέρει πώς να κλέψει τις εντυπώσεις με ένα statement look. Όταν γνωρίζεις καλά το στιλ σου και είσαι σίγουρος γι’ αυτό, μπορείς να υποστηρίξεις όποιο ύφος κι αν θέλεις, φορώντας ρούχα που σε αντιπροσωπεύουν.

Η Βίκυ Καγιά ακολουθεί πάντα αυτόν τον κανόνα, είτε ντύνεται για την παραλία, είτε για κάποιο επίσημο event. Αυτό επιβεβαιώνει και μια πρόσφατη εμφάνιση που έκανε σε ταξίδι της στις Σπέτσες.

Η Βίκυ Καγιά με grecian φόρεμα Έλληνα σχεδιαστή και η αλλαγή που θα κάναμε

Η Βίκυ Καγιά έκανε μια εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση, σε event της Moët & Chandon. Το γνωστό brand διοργάνωσε ένα δείπνο, στο Μουσείο της Μπουμπουλίνας και οικοδέσποινα ήταν το μοντέλο και παρουσιάστρια.

Για την περίσταση, φόρεσε ένα πανέμορφο grecian chic φόρεμα σε metallic bronze απόχρωση. Συγκεκριμένα, το φόρεμα είχε παρτούς ώμους και ένα βαθύ ντεκολτέ με ένα έντονο σκίσιμο στο πόδι. Οι πτυχώσεις του φορέματος (πλισέ), το εμπίρ κόψιμο του ρούχου και φυσικά το χρώμα του, πρόσφεραν αυτό το grecian ύφος στο σύνολό της, που θύμιζε τους αρχαιοελληνικούς χιτώνες.

CHRISTOS DIMAKEAS/STUDIO PANOULIS

Η Βίκυ Καγιά ολοκλήρωσε το look με τα σωστά κοσμήματα: ένα ζευγάρι χρυσά statement σκουλαρίκια και μερικά λεπτά cuffs στα χέρια, που ανέδειξαν το αιθέριο με μια δόση glam, σύνολό της. Η μόνη μας ένσταση στο look είναι τα παπούτσια.

Η παρουσιάστρια συνόδευσε το φόρεμά της με ένα ζευγάρι καφέ βελούδινα πέδιλα που έδεναν στον αστράγαλο. Απ’ ότι καταλαβαίνουμε από τις φωτογραφίες τα παπούτσια δεν πρέπει να είχαν τακούνι, κάτι που δεν μας εκπλήσσει, μιας και η Βίκυ Καγιά συχνά επιλέγει την άνεση και στις επίσημες εμφανίσεις της. Αυτό όμως, που θα αλλάζαμε, δεν είναι το τακούνι, αλλά το υλικό του παπουτσιού. Το βελούδινο υλικό σαν να «βάραινε» το κατά τα άλλα αέρινο σύνολό της, ενώ η υφή του σαν ερχόταν σε αντίθεση με το ντελικάτο ύφασμα του φορέματός της.

Ένα ζευγάρι απλά χρυσά ή καφέ σανδάλια από δέρμα, με λεπτό λουράκι θα ταίριαζαν καλύτερα με το ύφος του outfit της και θα πρόσφεραν αρμονία στο τελικό αποτέλεσμα.