PODCASTS

Ντιμπέι τραγέλαφος, δεξιά ναφθαλίνη, εξαήμερη σφαλιάρα. Οι σειρές του Δεκαπενταύγουστου.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI, SUSAN WALSH/AP PHOTO, COURTESY OF NETFLIX, FRANK OCKENFELS/FX/DISNEY+, ISTOCK | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ/24 MEDIA CREATIVE TEAM

Η εξαήμερη εργασία στην Ελλάδα κάνει διεθνή καριέρα στα media, το debate των ΗΠΑ, τα βάσανα της ΝΔ, ο αξύριστος Στέφανος, οι μνηστήρες του ΠΑΣΟΚ, το αχρείαστο reality. Θοδωρή Δημητρόπουλε ποιες σειρές θα δούμε τον Δεκαπενταύγουστο;

Εξαήμερη εργασία στην Ελλάδα, όταν όλος ο πλανήτης πάει προς την τετραήμερη. Φυσικά τα ξένα media μας τίμησαν.

Το debate των ΗΠΑ ήταν χειρότερο κι από όσο το περιμέναμε. Θα μείνει ο Biden; Κι αν δεν μείνει ποιος θα τον αντικαταστήσει; Τί είναι το τρομακτικό Project 2025; Και ποιος είναι ο John McEntee που έφτιαξε dating app για Ρεπουμπλικάνους μόνο;

Στη ΝΔ, 2 πρώην πρόεδροι και πρωθυπουργοί μίλησαν εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη με γνώμονα το «δεξιόμετρο», ο Λευτέρης Αυγενάκης έχασε μια πτήση και «την έπεσε» στον υπάλληλο, στα έπιπλα και στην αστυνομία (και τελικά διώχθηκε από την ΚΟ του κόμματος) και η Όλγα Κεφαλογιάννη έγινε δίκαια έξαλλη με τη Θεανώ Φωτίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε με look Bασίλη Κικίλια στον Αντώνη Σρόιτερ για το αν τον υπομονεύει ο Αλέξης Τσίπρας.

Το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη 7 υποψήφιους μνηστήρες για τη θέση του Προέδρου, μόλις μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση των εσωκομματικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Στη Γαλλία ο 2ος γύρος των εκλογών θα κρίνει αν το κόμμα της Le Pen θα δει εξουσία -και πιθανότατα θα δούμε απίθανες συμμαχίες.

Στη Μεγάλη Βρετανία η έξοδος του Sunak και των Συντηρητικών θα είναι ηχηρή.

Το Power of Love ήταν αχρείαστο την πρώτη φορά, ακόμα πιο αχρείαστο τώρα. Απλώς τώρα είναι και πιο επικίνδυνο με τον Κύπριο Andrew Tate των φτωχών, Νίκο Πελετιέ.

Με τον Θοδωρή Δημητρόπουλο σού προτείνουμε όλες τις σειρές που μπορείς να δεις τους 2 μήνες του καυτού καλοκαιριού από το The Bear και την Emily in Paris μέχρι το The Decameron και το Time Bandits.

Κι αν δεν θέλεις σειρές έχεις Euro, προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, Wimbledon και -αν είσαι σαν τον Άρη- ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας.

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram.