FASHION TIPS

Τζιν παντελόνι + Σανδάλια: 5 σύνολα για τα πιο αβίαστα summer looks

Edward Berthelot/Getty Images/Ιdeal Images

Είμαι άνθρωπος που ζεσταίνεται εύκολα, οπότε το καλοκαίρι στην Ελλάδα για μένα, είναι κόλαση. Ειδικά καθώς αγαπάω τη μόδα και μου αρέσει να εκφράζομαι μέσα από το ντύσιμό μου. Την περίοδο αυτή, λοιπόν, το καθημερινό μου ντύσιμο απλουστεύει αρκετά και ένα είναι το βασικό του χαρακτηριστικό: η άνεση. Με ρούχα και παπούτσια που νιώθω άνετα όταν τα φοράω, αισθάνομαι ότι μπορώ να αντιμετωπίσω την ζέστη, καλύτερα. Υπάρχει, λοιπόν, ένας συνδυασμός που συνδυάζει αυτή την άνεση που αναζητώ, με το αβίαστο στιλ που θέλω να εκπέμπουν οι εμφανίσεις μου: τζιν παντελόνι και σανδάλια.

Πιστεύω ότι με ένα τζιν παντελόνι και με ένα ζευγάρι σανδάλια, μπορεί κανείς να λύσει όλα τα ενδυματολογικά του προβλήματα το καλοκαίρι. Και σου εξηγώ την θεωρία μου: ένα τζιν παντελόνι έχει αυτό το αβίαστο και κουλ casual ύφος που το χαρακτηρίζει, που μπορεί όμως, ταυτόχρονα κάποιος να «αναβαθμίσει» μέσα από tailored ρούχα (ένα γιλέκο ή ένα πουκάμισο). Τα σανδάλια, από την άλλη, είναι το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι που ανάλογα με το σχέδιο ή το υλικό τους, μπορούν να προσφέρουν άνεση αλλά και πιο elevated αισθητική, αν κάποιος το θελήσει.

Πιστεύω, επίσης, ότι ο συνδυασμός τζιν παντελόνι και σανδάλια, μπορεί να λειτουργήσει σε διάφορες περιστάσεις, αλλά και καιρικές συνθήκες. Αν για παράδειγμα, κάνει πολλή ζέστη μπορείς να προτιμήσεις ένα φαρδύ τζιν παντελόνι ή αν θέλεις ένα άνετο office look να συνδυάσεις το τζιν σου με δερμάτινα σανδάλια και ένα crisp πουκάμισο.

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι αυτό το combo αξίζει την δοκιμή γι’ αυτό και παρακάτω θα βρεις 5 σύνολα που θα σε εμπνεύσουν να το δοκιμάσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη).

Γιλέκο + Puddle jeans + Δερμάτινα σανδάλια

Πλεκτό τοπ + Χρωματιστό τζιν παντελόνι + Μίνιμαλ σανδάλια

Λευκή τουνίκ + Λευκό τζιν παντελόνι + Αρχαιοελληνικού ύφους σανδάλια

Μπλούζα σε έντονο χρώμα + Λευκό τζιν + Animal print σανδάλια

Λευκό φανελάκι + Τζιν σε ίσια γραμμή + Δερμάτινα slides