CELEBRITY STYLE

Κλέλια Ανδριολάτου: 3 μαγιό που φοράει non-stop το καλοκαίρι

Instagram @Klelia Andriolatou

Αν υπάρχει μια Ελληνίδα celebrity που το στιλ της αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες, αυτή είναι η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η γνωστή ηθοποιός, είναι μια νέα γυναίκα που δεν φοβάται να πειραματιστεί μέσω του στιλ της, δοκιμάζοντας συχνά τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν, προσφέροντας σε αυτές τη δική της πινελιά. Αυτό αφορά και το απόλυτο καλοκαιρινό must, που δεν είναι άλλο από το μαγιό. Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μια γυναίκα για την οποία, η μόδα αποτελεί μέρος της ταυτότητάς της και αυτό αντικατοπτρίζεται και στα μαγιό που φοράει το καλοκαίρι. Σαν μια γυναίκα που της αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, αυτό συχνά φαίνεται και στην επιλογή των μαγιό της.

Παρατηρώντας τις εμφανίσεις της στο Instagram, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, το προφίλ της είναι γεμάτο με #inspo για τα beachwear looks μας. Κάπως έτσι, ξεχωρίσαμε και τα 3 στιλ μαγιό που φαίνεται να προτιμάει το καλοκαίρι.

Ανάποδο μπικίνι

Instagram.com/klelia_andriolatou/

Το ανάποδο μπικίνι που στην ουσία είναι σαν να φοράς το πάνω μέρος του μπικίνι ανάποδα, είναι από τις αγαπημένες τάσεις των celebrities, ήδη από το 2022. Πολλά brands μαγιό πλέον, κυκλοφορούν σχέδια που μιμείται αυτή την τεχνική, που έχει γίνει τόσο αγαπητή στις γυναίκες παγκοσμίως. Η Κλέλια Ανδριολάτου φαίνεται να είναι μια ακόμα celebrity που αγαπάει αυτό το στιλ μαγιό, φορώντας το μάλιστα σε ένα πιο δημοφιλές χρώμα: το κόκκινο.

Κλέλια Ανδριολάτου: Αθλητικά styles

Instagram.com/klelia_andriolatou/

H athleisure μόδα, έχει το δικό της κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας και που έχει επηρεάσει τις δημιουργίες εκατοντάδων σχεδιαστών μόδας. Ο αντίκτυπός της είναι τόσο μεγάλος που έχει επηρεάσει και τα trends στα μαγιό, με τα αθλητικά styles να αποτελούν πλέον, από τα πλέον αγαπημένα πολλών γυναικών. Ανάμεσά τους και η γνωστή ηθοποιός που φέτος το καλοκαίρι επέλεξε ένα μονόχρωμο μπικίνι με λευκό περίγραμμα, το οποίο προσφέρει αυτή την elegant athleisure αισθητική στο beachwear σύνολό της.

Κλασικό ολόσωμο

Instagram.com/klelia_andriolatou/

Η Κλέλια Ανδριολάτου βασίζεται συχνά στις σταθερές αξίες της μόδας για τις εμφανίσεις της και αυτό αφορά και αυτές για την παραλία. Ένα μονόχρωμο ολόσωμο μαγιό είναι το απόλυτο must, το οποίο η ηθοποιός επιλέγει στο χρώμα που φαίνεται να είναι το αγαπημένο της, στα μαγιό: το κόκκινο.