ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/7

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 6 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δυναμικά μπαίνει το Σάββατο όχι μόνο γιατί τα ξημερώματα ολοκληρώνεται μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο που παραπέμπει σε νέα ξεκινήματα αλλά γιατί σχηματίζονται και πολύ ωραίες όψεις όπως η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη, τα εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό.

Η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια, τα πράγματα που αγαπάμε περισσότερο και τις ευχάριστες δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή όπως και οι επόμενες ημέρες σας καλούν να εστιάσετε περισσότερο στο σπίτι, στα νέα ξεκινήματα και να δώσετε όλη σας την ενέργεια για να επιτύχουν καθώς σχηματίζεται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου τα ξημερώματα του Σαββάτου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σύμπαν σας καλεί να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο όλα αυτά που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας και υπόσχεται αν μη τι άλλο να έχετε ανταπόκριση. Η μέρα δεν θα είναι ακριβώς ξεκούραστη για σας αφού θα έχετε πολλές επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, θα χρειαστεί ίσως να σκεφτείτε αρκετά ή να βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα σχέδια σας. Φυσικά την ενέργεια της νέας Σελήνης σε νέα ξεκινήματα πρέπει να την αξιοποιήσουμε μόλις το φεγγάρι πάρει λίγο φως και αρχίσει να γίνεται ορατό στον ουρανό δηλαδή σε δυο μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η νέα Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις που σας κάνουν πιο φιλόδοξους στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και
στον οικονομικό τομέα. Φαίνεται ότι μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες μπορεί να αυξηθούν τα έσοδα σας είτε από μια νέα δουλειά είτε από μια έξτρα δουλειά που μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση του εισοδήματος σας. Δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε ή επενδύσετε τα χρήματα σας παίρνοντας συμβουλές από τους κατάλληλους ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο έρχεται με συναρπαστικά νέα καθώς σχηματίζεται τα ξημερώματα η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας που σας θέλει πρωταγωνιστές της. Θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία για να κάνετε τα νέα σας ξεκινήματα και να θέσετε τους νέους και φιλόδοξους στόχους σας. Σκεφτείτε τις αλλαγές που θέλετε να υιοθετήσετε στη ζωή σας και χωρίς κανένα δισταγμό πάρτε τη θέση του πρωταγωνιστή γιατί σας ανήκει αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί μεγαλύτερο παρασκήνιο ή και τάση για μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες το Σάββατο αλλά σας δίνει και την ευκαιρία να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών στη ζωή σας. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες από παλιότερα και δεν τις κλείνετε αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζεται κι εσείς θα αγχώνεστε. Αυτό που πραγματικά πρέπει να κοιτάτε που είναι το τώρα και το μέλλον. Προσπαθήστε να επιλύσετε όποιο πρόβλημα έχει τις ρίζες του στο παρελθόν ώστε η ζωή σας να γίνει πιο εύκολη στο τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη σχηματίζεται τα ξημερώματα δίνοντας έμφαση στο «εμείς» και το «μαζί». Είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή είτε την επαγγελματική το σίγουρο είναι πως η παρέα θα σας πάει καλύτερα και θα νιώσετε κι εσείς πιο δυνατοί μέσω αυτής. Ακόμη κι εσείς οι μοναχικοί ταξιδιώτες της ζωής έχετε ανάγκη που και που να μοιράζεστε με τους άλλους τις χαρές ή τις λύπες, τις ιδέες και τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέραν των επαγγελματικών και των οικονομικών σας φιλοδοξιών που να σας απασχολεί περισσότερο στο ξεκίνημα του Σαββάτου κι είναι λογικό, αφού οι περισσότερες όψεις της
νέας Σελήνης προς αυτή την κατεύθυνση δείχνουν. Έτσι είτε είστε σε φάση που αναζητάτε μια εργασία ή μια καλύτερη εργασία ή στη φάση που επιδιώκετε μια προαγωγή αυτές οι μέρες θα είναι εξαιρετικές για
τα ευρήματα σας. Η νέα Σελήνη σας δίνει δύναμη αλλά και θάρρος να διεκδικήσετε αυτά που νιώθετε ότι σας ανήκουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ευχάριστο ξεκίνημα ημέρας έρχεται με την ευνοϊκή νέα Σελήνη στον φιλικό σας Καρκίνο. Η νέα Σελήνη υποδαυλίζει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα και τα οικονομικά σας ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε σχέδια για το μέλλον σε επίπεδο σπουδών, δουλειάς αλλά και ταξιδιών. Γενικώς, η τάση σας θα είναι να δείτε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια πιο εσωτερική μέρα είναι για σας το Σάββατο όχι απαραίτητα άκεφη αλλά θα είστε σε φάση μεγαλύτερης εσωστρέφειας προσέχοντας πράγματα στην καθημερινότητα σας που με τους συνήθεις γρήγορους
ρυθμούς σας δεν τους δίνετε την πρέπουσα σημασία. Από την άλλη η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τα ξημερώματα του Σαββάτου σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα και να
έχτε κέρδος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου και με το σχηματισμό της νέας Σελήνης, το βλέμμα και την προσοχή σας κλέβουν οι σχέσεις σας με τους άλλους και μάλιστα αυτές που είναι ιδιαίτερα
σημαντικές για σας. Μπορεί να είναι η σχέση με τον σύντροφό σας, ένα φίλο ή ένα συνεργάτη. Σε κάθε περίπτωση ο τομέας των σχέσεων υπερτονίζεται σε αυτή τη φάση κι από την επιρροή της νέας Σελήνης
που θα φέρει νέα δεδομένα σε αυτό τον τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 

Η νέα Σελήνη και οι όψεις της που σχηματίζονται σήμερα σας βοηθούν να κάνετε νέα ξεκινήματα σε κάποιους σημαντικούς τομείς στη ζωή σας. Βάλτε νέους στόχους κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο για την επανεκκίνηση μετά τις διακοπές.  Αν έχετε ήδη επισημάνει κάποια πράγματα που θέλουν αλλαγή, τώρα είναι η ευκαιρία σας να το πράξετε. Είτε οι στόχοι είναι προσωπικοί αφορούν τον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση, την υγεία, τη δουλειά, τους συνεργάτες ή την ερωτική σας ζωή έχετε την καταλληλότερη ευκαιρία να συντονιστείτε με το σύμπαν και να σηκώσετε τα μανίκια.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο ξεκινά με υψηλή ενέργεια και αισιοδοξία κι έτσι πρέπει αγαπητοί μου Ιχθύες γιατί τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει αυτή την περίοδο από όλα αυτά που θέλετε να πραγματοποιηθούν στη ζωή σας. Απλά είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε, να έχετε απτούς στόχους. Σε αυτή τη φάση δεν έχει σημασία ποιος συμφωνεί και ποιος διαφωνεί με τα σχέδια σας σημασία έχει να γίνουν πραγματικότητα και να αρέσουν και να εξυπηρετούν εσάς.