ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 5 υπέροχα μανικιούρ με dots

Αν ψάχνεις ένα μανικιούρ που ναι μεν να ξεφεύγει από τη μονοχρωμία, αλλά να μένει πιστό στη μίνιμαλ αισθητική, το dotty μανικιούρ είναι για εσένα. Και το σημερινό #ManiMonday είναι αφιερωμένο σ’ αυτό!

 

 

 

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το dotty μανικιούρ διαθέτει μικρές κουκκίδες (dots), που τοποθετούνται στην επιφάνεια των νυχιών- συνήθως κοντά στη βάση τους.

Περιορισμοί δεν υπάρχουν. Οι κουκίδες μπορεί να είναι μεγάλες ή πιο μικρές, περισσότερες από μία, σε διάφορα χρώματα, να συνδυάζονται με άλλα nail art όπως το γαλλικό και άλλα χρώματα στη βάση. Διάθεση για αυτοσχεδιασμό να έχεις! Η τάση είναι απολύτως προσαρμόσιμη.

Τσέκαρε τα παρακάτω τα dotty μανικιούρ που έχουμε αποθηκεύσει από αγαπημένους insta-nail λογαριασμούς και αποθήκευσε τα σχέδια που σου αρέσουν πιο πολύ!

Φυσικά, αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά, μην ξεχάσεις να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike, για να μας δείξεις αυτό που σου άρεσε περισσότερο.

5 μανικιούρ με dots για να δοκιμάσεις το καλοκαίρι:

Mismatched Dots: Ένας απροσδόκητος συνδυασμός αρκεί για να κάνει τη διαφορά στο μανικιούρ σου. Δοκίμασε λοιπόν, στο ένα χέρι να δημιουργήσεις μαύρα dots (όχι σε προκαθορισμένη θέση) και στο άλλο πολύχρωμες ρίγες.

Two Is Better Than One: Γιατί να μείνεις στο ένα dot αφού μπορείς να κάνεις δύο; Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συνδυάσεις δύο αγαπημένες σου αποχρώσεις.

French Dot Nails: Αν πάλι, λατρεύεις το γαλλικό μανικιούρ, κάνε το τέλειο update, κάνοντας ένα μικρό dot στο ίδιο χρώμα στη βάση των νυχιών σου

Baby Blue: Αν δεν δοκίμασες το baby blue στο μανικιούρ σου τώρα  το καλοκαίρι, πότε θα το κάνεις;

Butter Yellow Dots: Ή απλά, ο πιο minimal τρόπος να φορέσεις το πιο hot χρώμα της σεζόν στα νύχια σου!