ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/7

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας, ενώ η μοναδική της όψη είναι το εξάγωνο με τον Δία στους Διδύμους. Το μεσημέρι της Δευτέρας θα σχηματιστεί και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που παραπέμπει συχνά σε νέες γνωριμίες που μας έρχονται ουρανοκατέβατες ή και σε κεραυνοβόλους έρωτες. Από την άλλη μπορεί να έχουμε ευχάριστες εξελίξεις και σε οικονομικά θέματα ή να λάβουμε ξαφνικά ένα δώρο.

Το απόγευμα σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία μια εξαιρετική όψη για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, για να χαράξουμε τα νέα μας σχέδια και πλάνα και αν είμαστε έτοιμες-οι φυσικά να τα βάλουμε μπροστά. Σε γενικές γραμμές η Δευτέρα είναι μια από τις θετικότερες ημέρες της εβδομάδας.

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις θετικότερες μέρες του καλοκαιριού είναι η σημερινή. Με το εξάγωνο του Ερμή προς τον Δία είναι μια μέρα για να κάνετε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με πιθανούς συνεταίρους ή συνεργάτες. Εξαιρετική μέρα και για την προσωπική σας ζωή, για να συνεννοηθείτε με φίλους και τον σύντροφό σας. Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να προκύψει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικογενειακό ή οικονομικό ζήτημα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα, με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να είστε κάπως πιο περιποιητικοί μαζί τους και να περάσετε λίγο χρόνο παραπάνω χωρίς να βιάζεστε και να είστε μονίμως με ένα άγχος τι θα προλάβετε. Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού προσφέρεται και για γνωριμίες σε κοινωνικό, φιλικό ή ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο. Η διαίσθησή σας δουλεύει δυνατά τη Δευτέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία στο ζώδιό σας δίνει μια επικοινωνιακή υπεροχή στη μέρα σας. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια συμφωνία ή να κάνετε μια διαπραγμάτευση ή μια σοβαρή συζήτηση η μέρα προσφέρεται. Ακόμη είναι θετική μέρα για θέματα σπουδών, για επισημοποιήσεις, για ταξίδια, για να δεχτείτε κάποια πρόταση. Επίσης θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Προσοχή στις σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες πεποιθήσεις ή αντιλήψεις που έχετε μπορεί να σας περιορίζουν χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Μπορεί να έχετε διαφορετικές προτεραιότητες ή να σκέφτεστε διαφορετικά τα πράγματα από τους άλλους και καλό είναι να μην αγνοείτε και τις συμβουλές. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας για λίγες μέρες ακόμη σίγουρα σας κάνει να φαίνεστε πιο γοητευτικοί στους άλλους και συγκεντρώνει σαν το μέλι γύρω σας άτομα τα οποία μπορεί να θέλουν να σας γνωρίσουν ή να γίνουν φίλοι σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα προσφέρεται για νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσπαθήστε να αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα με το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Δία στους Διδύμους καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις για όσα σας απασχολούν. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη σήμερα καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία. Πράγματα τα οποία αναφέρονται στα επαγγελματικά και την πορεία της καριέρας σας και σας έχουν αγχώσει μπορεί με κάποιο τρόπο να καταφέρετε να τα επιλύσετε. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε συμφωνίες επαγγελματικού και οικονομικού ενδιαφέροντος ή συζητήσεις επ’ αυτών είναι μια αξιόλογη μέρα από κάθε άποψη. Το ίδιο και σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία, ευνοεί περισσότερο την προσωπική σας ζωή, τις σχέσεις με φίλους, τη συλλογική δουλειά, τα θέματα παιδιών, αλλά και τους στόχους σας μακροπρόθεσμα σε επαγγελματικό ή σπουδαστικό επίπεδο. Φαίνεται πως κάποιο όνειρό σας είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί. Σήμερα έχουμε ακόμη τη θετική όψη του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης με τον Ουρανό που θα βοηθήσει αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο να υπάρχει και κάποιο θετικό νέο που αφορά τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας έρχεται με ιδιαίτερα θετική ενέργεια και ευεργετικές όψεις αστρολογικά. Το εξάγωνο του Ερμή από τον τομέα της καριέρας σας με τον Δία είναι εξαιρετική όψη για τα επαγγελματικά σας. Σήμερα μπορεί να προκύψει μια καλή πρόταση που να ανακατευθύνει την καριέρα σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαημέρου. Παράλληλα σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που γλυκαίνει τη διάθεση σας, βοηθά στις επαφές σας τόσο σε ερωτικό όσο και σε φιλικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα είναι μια από τις πιο τυχερές μέρες του μήνα για το ζώδιό σας. Για κάποιους μπορεί να προκύψει και μια πρόταση συνεργασίας ή μπορεί να έχετε επιτυχία σε θέματα σπουδών, να κανονίζετε ένα ταξίδι ενδεχομένως και μακρινό που θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να γεμίσετε με νέες εικόνες. Εξαιρετική μέρα για διαπραγματεύσεις, επαφές, συζητήσεις. Το βράδυ προσέξτε πως λέτε τις αλήθειες σε ανθρώπους ευαίσθητους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας έρχεται με θετικές όψεις, δίνοντας ώθηση στην αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στους Διδύμους. Από τη μια αυτή η όψη βοηθά να κάνετε βαθιές συζητήσεις κι από την άλλη σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερο σθένος τους φόβους σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη μέρα για να κάνετε συζητήσεις για το μέλλον των επαγγελματικών σας αλλά και των οικονομικών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 

Με ιδιαίτερα θετικούς οιωνούς έρχεται η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας. Το εξάγωνο Ερμή – Δία μπορεί να σας προσφέρει μια πολύ καλή ευκαιρία σε επίπεδο συνεργασίας ή και σε προσωπικό επίπεδο. Φαίνεται ότι οι άλλοι θα έχουν μια πιο θετική στάση απέναντί σας και θα θέλουν να σας προσφέρουν ό,τι επιθυμείτε. Την τύχη στην προκειμένη τη φέρνουν οι άλλοι σε σας με τις πράξεις τους. Ιδανική μέρα για να επισημοποιήσετε σχέσεις αλλά και για να συζητήσετε το μέλλον κάποιας συνεργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία σήμερα, προσφέρει ευκαιρίες να συζητήσετε για βελτίωση των συνθηκών στη δουλειά, για πρόσληψη ίσως κάποιου ατόμου το οποίο μπορεί να σας βοηθά είτε στο σπίτι είτε στον χώρο της δουλειάς, για να προωθήσετε τη δουλειά σας ή τα προϊόντα της εργασίας σας. Αν έχετε σημαντικές συζητήσεις και περί των οικονομικών εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα. Θέματα που άπτονται της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης μπορεί να επιλυθούν αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα.