CELEBRITIES

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Bruno Cerella

Instagram/athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μετά από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και 2 παιδιά, προχώρησαν σε μια κοινή ανακοίνωση και δημοσιοποίησαν τον χωρισμό τους τον Απρίλιο του 2024. Από τότε το ζευγάρι ακολουθεί ξεχωριστούς δρόμους.

Η Αθηνά Οικονομάκου φημολογείται ότι πλέον είναι ζευγάρι με τον Ιταλοαργεντίνο μπασκετμπολίστα, Bruno Cerella. Η σχέση τους δεν έχει επιβεβαιωθεί με δηλώσεις από καμία πλευρά, ωστόσο επιβεβαιώνουν έμμεσα το ειδύλλιό τους μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media. Αυτή την περίοδο οι 2 τους βρίσκονται συγκεκριμένα στο νησί Κέα, για να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού.

Ο Bruno Cerella έκανε μια ανάρτηση, στην οποία εμφανίζεται μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου για πρώτη φορά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ στη φωτογραφία γράφει: «Μια και μοναδική!».

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Bruno Cerella Instagram/brunocerella.30

Οι 2 τους είχαν θεαθεί πρώτη φορά μαζί στη συναυλία των Coldplay. Σε ένα βίντεο που προβλήθηκε εκείνες τις ημέρες στο Πρωινό, είχαν καταγραφεί να ανταλλάσσουν φιλιά. Η Αθηνά Οικονομάκου, βέβαια, είχε δημοσιεύσει φωτογραφία από τη συναυλία, χωρίς να αποκαλύπτει την παρέα της. «Αξέχαστη νύχτα», έγραψε τότε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Έπειτα εντοπίσαμε ένα σχόλιο όλο νόημα του Bruno Cerella κάτω από μια φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό. Την τελευταία φορά, μέσα από στόρι εμφανίστηκε η φωτογραφία του καλαθοσφαιριστή, την οποία έκανε αναδημοσίευση η ίδια.  «Εκπληκτικές, ευχαριστούμε Αθηνά Οικονομάκου», έγραψε στα σχόλια ο Bruno Cerella και καταλαβαίνεις ότι η Aθηνά Οικονομάκου ήταν η φωτογράφος, η οποία ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία για να βρεθεί σε πάρτι που ο ίδιος διοργάνωσε.

Ο Bruno Cerella, ο οποίος θα γίνει 38 στις 30 Ιουλίουπαίζει από το 2022 στην Β΄Κατηγορία μπάσκετ της Ιταλίας, με την ομάδα Blu Basket 1971. Έχει αγωνιστεί και στην πρώτη κατηγορία με την ομάδα Banca Tercas Teramo το 2008. Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και όσα αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο Bruno Cerella είναι παράλληλα συνιδιοκτήτης γραφείου real estate και εργάζεται και σε προπονητικό κέντρο. Επιπλέον στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με το scuba diving και τα ταξίδια που λατρεύει.