CELEBRITY STYLE

Τόνια Σωτηροπούλου: Ο εύκολος τρόπος που φοράει το τζιν παντελόνι, το καλοκαίρι

Instagram.com/toniasotiropoulou/

Σταθερό, διαχρονικό, versatile, κουλ. Όλα αυτά τα θαυμάσια στοιχεία χαρακτηρίζουν το τζιν παντελόνι. Η ζωή είναι γεμάτη με απρόβλεπτες καταστάσεις, αλλά υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε: τη μόδα. Κάποια ρούχα της γκαρνταρόμπας μας εξασφαλίζουν τη σιγουριά που χρειαζόμαστε για την καθημερινότητά μας και το τζιν παντελόνι είναι ένα απ’ αυτά. Στη σταθερότητα που μας προσφέρει αυτό το classic της γκαρνταρόμπας, βασίστηκε και η Τόνια Σωτηροπούλου σε μια πρόσφατη εμφάνισή της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια γυναίκα που εμπιστεύεται συχνά τις σταθερές αξίες της μόδας για την επιτυχία των συνόλων της και αυτή τη φορά, γιορτάζει το διαχρονικό τζιν παντελόνι, με το outfit της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μάς δείχνει πώς να φορέσουμε το τζιν παντελόνι, το καλοκαίρι

Το εκπληκτικά versatile τζιν παντελόνι, είναι ένα ρούχο που φοριέται όλο τον χρόνο και μια από τις αγαπημένες επιλογές ακόμα και το καλοκαίρι, που ο υδράργυρος ανεβαίνει. Για τις βόλτες στο νησί αλλά και την πόλη και τις χαλαρές, καλοκαιρινές βραδιές, το τζιν παντελόνι παραμένει σταθερά από τις top επιλογές μας. Συνδυάζεται εύκολα και δεν χρειάζεται πολλά-πολλά για να δημιουργήσει κανείς ένα stylish σύνολο.

Αυτό επιβεβαιώνει και η Τόνια Σωτηροπούλου με την εμφάνισή της στο Evia Film Project (πρόκειται για μια διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης). Για την περίσταση, η Τόνια Σωτηροπούλου βασίστηκε στην αβίαστη φύση ενός τζιν παντελονιού για το summer look της.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα σκούρο μπλε τζιν παντελόνι σε χαλαρή γραμμή το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο halter κορμάκι (που δένει δηλαδή στον λαιμό) και το απόλυτο καλοκαιρινό must: ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια με ανατομικό πάτο. Το look ολοκλήρωσε με μια μαύρη bucket bag και τίποτα άλλο, επιλέγοντας μια μίνιμαλ προσέγγιση για το casual, αβίαστο καλοκαιρινό σύνολό της.

Από την γραμμή του παντελονιού μέχρι και το styling, η Τόνια Σωτηροπούλου βρήκε τον πιο εύκολο και carefree τρόπο για να φοράμε το τζιν μας, τώρα το καλοκαίρι.