CELEBRITIES

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία της κόρης της. Στα μάτια της «βλέπεις» τον Μιχάλη Κουινέλη

Instagram.com/iviadamou_/

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης έφεραν στον κόσμο την κόρη τους, τον Ιούνιο του 2018. Ο ερχομός της μικρής Ανατολής σηματοδότησε ένα νέο, διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή τους που μεταξύ άλλων περιλάμβανε την εγκατάστασή τους στην Αλεξανδρούπολη όπου μεγαλώνουν την κόρη τους.

«Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί κι αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί», έλεγε η Ήβη Αδάμου στο περιοδικό Down Town για τη συγκεκριμένη απόφασή τους. Παράλληλα, οι 2 γονείς έχουν αποφασίσει να προστατεύσουν τη μικρή τους από τα φώτα της δημόσιας σφαίρας παρόλο που οι ίδιοι ανήκουν σε αυτή. Για τον λόγο αυτό, φωτογραφίες της Ανατολής σπανίζουν. Αυτή τη φορά έγινε η εξαίρεση.

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της που έγινε παρανυφάκι

Η τραγουδίστρια (και περήφανη μαμά) ήταν αυτή που δημοσίευσε στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία της αγαπημένης της Ανατολής. Μαμά και κόρη βρέθηκαν σε γάμο με την τελευταία να είναι παρανυφάκι.

Ήβη Αδάμου Instagram.com/iviadamou_/

Η Ήβη Αδάμου μοιράστηκε με τους followers της αυτήν τη στιγμή, κρύβοντας το πρόσωπο της κόρης της με 2 καρδούλες. Ωστόσο, τα καταγάλανα μάτια της «μαρτύρησαν» την «κληρονομιά» του Μιχάλη Κουινέλη. «Το μωρό μου», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Ήβη Αδάμου και πρόσθεσε την ετικέτα #anatolimou.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς, είχε πει ο Μιχάλης Κουινέλης για την πρώτη του γνωριμία με την Ήβη Αδάμου. «Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας», είχε προσθέσει ο ίδιος, μιλώντας στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

«Γάμο δεν θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε και δεν είναι ωραίο να χωρίζουν οι άνθρωποι. Ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε, αν δεν παντρευτείς δεν χωρίζεις ποτέ», είχε πει επίσης για την από κοινού απόφαση να μην παντρευτούν.

«Η Ανατολή μάς έχει φέρει τη μεγαλύτερη ανατολή στη ζωή μας. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα. Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ αλλά πραγματικά είναι η αλήθεια. Αν δεν γίνεις πατέρας ή μητέρα δεν θα το καταλάβεις», είχε αναφέρει στην εκπομπή Πρωινό μας η Ήβη Αδάμου. Η τραγουδίστρια είχε προσθέσει ότι η μητρότητα έχει φέρει αλλαγές στη ζωή της, ενώ είχε μιλήσει και για τον σημαντικό ρόλο του Μιχάλη Κουινέλη στην ανατροφή του παιδιού τους. «Με έναν μαγικό τρόπο νιώθω πιο σίγουρη για κάποια πράγματα, ξέρω καλύτερα τι θέλω και τι χρειάζομαι, νιώθω πιο γεμάτη και μας ολοκλήρωσε ακόμα πιο πολύ. Ο Μιχάλης είναι καταπληκτικός σύζυγος και πατέρας», δήλωνε χαρακτηριστικά για εκείνον η Ήβη Αδάμου.