CELEBRITIES

Έμιλυ Κολιανδρή: Διακοπές στις «Ανεμοδαρμένες Κυκλάδες» με τον Χρήστο Λούλη

NDPPHOTO / NDP PHOTO

Μερικά από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, οι Κυκλάδες, αποτελούν από τους κορυφαίους παγκόσμιους ταξιδιωτικούς προορισμούς κα ξεχωρίζουν για τα μαγικά τοπία, την αρχιτεκτονική και τις εξωπραγματικές παραλίες τους. Αυτό φαίνεται πώς το γνωρίζει η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης.

Συγκεκριμένα οι 2 τους, μοιράστηκαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους στις Κυκλάδες στα social media. «Ανεμοδαρμένες Κυκλάδες» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Έμιλυ Κολιανδρή, όπου βλέπουμε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες βγάζει selfie, με τα μαλλιά της να φυσάει ο αέρας και να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό της και φόντο την παραλία και τα καταγάλανα νερά της θάλασσας. Φορούσε μάλιστα ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό. Στα σχόλια πολλοί προσπαθούσαν να μαντέψουν το νησί, με μερικούς να ποντάρουν στην Τήνο, λόγω των πολλών μποφόρ, για τα οποία είναι γνωστό το νησί.

Ο Χρήστος Λούλης από την πλευρά του, δημοσίευσε μια selfie, τραβηγμένη από ψηλά, με τον ίδιο να ποζάρει ξαπλωμένος σε μία αναπαυτική ξαπλώστρα, με το μαγιό του. Ηλιοκαμένος, φαίνεται να απολαμβάνει τη ξέγνοιαστη ημέρα του στην παραλία. Στα σχόλια οι ακόλουθοι τον αποθέωσαν.

Kαλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, η Έμιλυ Κολιανδρή είχε πει για τον σύντροφό της: «Γνώρισα τον σύζυγό μου, Χρήστο Λούλη, 22 ετών. Το ήξερα από την αρχή ότι είναι “αυτός”». Να σου υπενθυμίσω ότι οι 2 καλλιτέχνες είναι μαζί τις 2 τελευταίες δεκαετίες και είναι γονείς 2 παιδιών, του Αλέξανδρου και της Σμαράγδας.

Για τη γνωριμία τους, αλλά και για την καθημερινότητα με τα παιδιά τους η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί στο Στούντιο 4: «Τον Χρήστο τον γνώρισα 21-22 χρονών. Συναντηθήκαμε ωραία σε μία πολύ τρυφερή ηλικία, δεν είχαμε κάνει ακόμα στέρεα βήματα στη δουλειά. Γνωριστήκαμε και σε δύσκολες συνθήκες, στις πρόβες του Λευτέρη Βογιατζή. Αυτό κάπως μας ένωσε. Ο Χρήστος είναι πολύ καλός πατέρας, έχω σκεφτεί αρκετές φορές ότι είναι καλύτερος γονιός από εμένα. Είναι θαυμαστός ο τρόπος που διαχειρίζεται τις καταστάσεις, που καταφέρνει να μην φωνάζει, κάνει πίσω πολύ περισσότερο απ’ ό,τι εγώ».

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο star.gr, ο ηθοποιός είχε δηλώσει για τη σύζυγό του: «Η σύζυγός μου σημαίνει τα πάντα για εμένα. Θεωρώ ότι ο τίτλος του ζεν πρεμιέ κρατάει μέχρι τα 25, μετά δεν έχει νόημα. Πάντα είχα μια σχέση αλληλοεκτίμησης με το αντίθετο φύλο, αλλά πλέον έχουν ηρεμήσει τα πράγματα».