CELEBRITIES

Brad Pitt: Έκανε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Ines de Ramon

Chris Pizzello/AP Images

Οι φήμες είχαν ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορούν από τον Νοέμβριο του 2022, όταν ο Brad Pitt και η Ines de Ramon εθεάθησαν σε συναυλία του Bono των U2, μαζί με ένα ακόμα διάσημο ζευγάρι, τη Cindy Crawford και τον σύζυγό της, Rande Gerber. Τις φωτογραφίες από την έξοδό τους στο Los Angeles, τις είχε εξασφαλίσει τότε η Daily Mail.

Από τότε, το ζευγάρι συνεχίζει σταθερά να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και να προστατεύει την προσωπική του ζωή από αυτά. Μέχρι τώρα τους είχαμε δει μαζί μόνο σε αποκλειστικά των παπαράτσι. Αυτήν τη φορά, όμως, ο Brad Pitt και η Ines de Ramon πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή, δημόσια εμφάνιση.

Brad Pitt: Πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Ines de Ramon

Το ζευγάρι βρέθηκε στη Μεγάλη Βρετανία για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Formula 1.

Brad Pitt Kym Illman/Getty Images/Ideal Image

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή, 7 Ιουλίου, o ηθοποιός εθεάθη στο βρετανικό Grand Prix στην πίστα Silverstone Circuit στο Northampton της Αγγλίας μαζί με την Ines de Ramon με την οποία είναι σε σχέση εδώ και σχεδόν 2 χρόνια.

brad pitt Kym Illman/Getty Images/Ideal Image

Στις φωτογραφίες που είδαμε από τον μεγάλο αγώνα, τον οποίο κατέκτησε ο 7 φορές πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο κοτλέ jacket, λευκό t-shirt, κρεμ παντελόνι και ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με aviator γυαλιά ηλίου και bucket καπέλο. Από την άλλη, η Ines de Ramon επέλεξε ένα μακρυμάνικο παστέλ μπλε φόρεμα και μαύρες ankle μπότες.

Brad Pitt James Sutton - Formula 1/Formula 1 via Getty Images/Ideal Image

Το πρώτο trailer για την τελευταία ταινία του Brad Pitt, με τίτλο F1, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος ως πρώην οδηγός της Formula 1, έκανε ντεμπούτο την ίδια μέρα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 27 Ιουνίου του 2025.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Sonny Hayes, έναν οδηγό που αναγκάζεται να αποσυρθεί μετά από ένα άσχημο ατύχημα τη δεκαετία του ’90. Η ταινία έχει γυριστεί κατά τη διάρκεια των φετινών αγώνων Grand Prix, που ξεκίνησαν τον Μάρτιο, και γίνεται σε συνεργασία με την πραγματική κοινότητα της Formula 1. O Lewis Hamilton είναι παραγωγός της ταινίας. Συνεργάζεται με την εταιρία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών Dawn Apollo Films, τον σκηνοθέτη Joseph Kosinski του Top Gun: Maverick, τον Jerry Bruckheimer, τον Chad Oman, τον Dede Gardner και τον Jeremy Kleiner.

Η Ines de Ramon μεγάλωσε στη Γαλλία, ενώ πέρασε τα φοιτητικά της χρόνια στην Ελβετία. Πλέον, είναι στέλεχος οίκου κοσμημάτων. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο της Γενεύης. Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό της σειράς Vampire Diaries, Paul Wesley, για 3 χρόνια. Το 2018 εθεάθησαν να περπατούν στη Νέα Υόρκη κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, μετά από ένα ρομαντικό δείπνο.

Τον επόμενο μήνα έκαναν το ντεμπούτο τους στο Instagram και τον Φεβρουάριο του 2019 παντρεύτηκαν μυστικά σε μία παραλία. Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Σεπτέμβριο του 2022«Η απόφαση να χωρίσουμε είναι κοινή και πάρθηκε πριν από 5 μήνες. Ζητάμε την ιδιωτικότητά μας αυτή την περίοδο», έγραφαν σε σχετική κοινή ανακοίνωση.

Ο Brad Pitt ήταν παντρεμένος με την Angelina Jolie με την οποία έχουν 6 παιδιά (Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, Shiloh, 18, και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 15). Το πρώην ζευγάρι χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2016, αλλά το διαζύγιό του συνεχίζει να απασχολεί το δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ, με τις αποκαλύψεις και τις κατηγορίες που ανταλλάζουν οι 2 stars να διαδέχονται η μια την άλλη.